Hejsan!

Hejsan :)

I helgen blev det inte riktigt som jag trodde. Bagenda ville ha datorn så jag kunde inte uppdatera om matcherna, men de vann alla matcherna efter att jag kom dit. Sammanträffande, I think not :P
Dom kom på 13:e plats av 24 möjliga. Så dom är inte sämst ;)

Etta kom Stockholm röd och det var välförtjänt, de var lite bättre än alla de andra lagen och då ska man vinna.
Vi får se hur det blir nästa år, då stockholm ska försvara titeln för tredje året i rad. De har nu vunnit tv-pucken flest gånger (vilket är 13 ggr).

Elitserien satte igång igår och AIK som kom upp under slutspelet förra säsongen mötte Linköping.
En match som de förlorade med 5-1. Inte den bästa starten, men vi får se hur det går för dem under säsongen.

Bilder från tv-pucken ska läggas upp i min blogg senare. Kanske ikväll om jag har tur.

Peace out// MB

Andra perioden!

Hej!

Jag ber om ursäkt för att den andra perioden blev utelämnad, men datorn blev urladdad.
Nu tänkte jag skriva om de viktiga händelserna i den andra perioden.

Matcher börjar med att Medelspads nr 17 åker ut 2 minuter för slaching. Detta ger att power play som Uppland ännu en gång inte lyckas utnyttja.

6.25 minuter in i matchen får Upplands nr 21 Henrik Nordström tag på pucken och detta resulterar i en reducering till 2-1. Han assisterades av nr 12 Linus Carlsson.

Tiden 8.33 utvisades Medelpads nr 9, två minuter för hooking, ännu än gång så gör Uppland inget mål under sitt power play.

Kvitterning sker dock vid tiden 11.05 då Upplands nr 6 David Nilsson gör mål och blir assisterad av nr 12 Henrik Nordström och nr 14 Robert Hägg.

Vid tiden 13.32 begär Medelpad time-out och 27 sekunder senare, vid tiden 13.59 tar Uppland ledningen genom nummer 11 Andreas Ljung utan assist.

Medelpad får ytterligare en utvisning vid tiden 14.49, denna gång för slashing och det är nr 16 som får sitta i två minuter. Men han sitter inte ensam där inne länge för vid tiden 15.25 får Medelpads nr 4 utvisning för kross-checking. Detta leder till spel 3-5. Men Uppland gör inga mål.

Tiden 17.58 så visar nr 16 i Uppland vart skåpet ska stå då det rasslar i nättet ännu en gång. denna gång är det nr. 16 Dennis Näslund-Nordqvist som utökar ledningen, han blir assisterad av nr. 15 Alexander Lööv och nr. 23 Oscar Grehn.

Medelöpad tar ut sin målvakt och kör spel 6-5 för att öka sina målchanser. Men vid tiden 19.30 utökar Uppland ytterligare än gång och det blir 2-5. Målet gjordes av nr. 19 Daniel Jalmerud och han assisterades av nr. 11 Andreas Ljung. I samband med målet begär Uppland en time-out.

Matchen slutade 2-5 till Uppland. Grattis grabbar :D

Peace out//MB

Matchen är igång!

Hejsan!

Nu sitter jag i Ängevi hallen i Forshaga och tittar på matchen. Det står 0-0 efter 3.27 minuter. Farten är hög och läktaren igång med sina ramsor.

Efter 5.05 min åker Medelpads nr 13 ut två min. för hooking. Ger Uppland chansen till ett powerplay mål.

Efter 8.23 åker Upplands nr 22 Oskar Kallings ut två minuter för hooking. Powerplay för Medelpad.

Det har gått ett tag sedan mitt senaste inlägg, detta broende på att datorn krånglade. Det som har hänt är att tiden 10.07 tog Medelpad ledningen med 1-0 och nu, tiden 16.37 utökade de ledningen till 2-0.
Första målet gjordes av nr 12 assist nr 10 andra målet gjorde av nr 16 och assist nr 4.

Uppland måste bredda spelet och passa mer. I försvaret måste dom vara mer aggresiva och på puck hela tiden.

Tiden 17.41 åker Medelpads nr 8 ut, två minuter för puck-out.

Första perioden slutar 2-0 till Mepdelpad.

Skott på mål: Medelpad 11 och Uppland 6.

Tv-pucken 2010!

Hejsan!

Nu sitter jag i bilén med fader min och lyssnar på skön musik. Vi är på väg till Karlstad för att titta på resterande matcher som upplannd ska spela i tv-pucken. Det ser ut som om dom kommer bli fyra i gruppen vilket betyder att dom kommer kämpa för att hamna mellan 13-16 plats...

Inte riktigt vad vi hoppats på, men vad ska man göra åt saken.

Jag kommer blogga live under resterande matcher eller uppdatera under periodspausen om det blir för intensivt ;)