Jobbig vecka!

Hejsan!

Nu när hockey säsingen typ är helt slut, bara NHL som fortfarande är igång, så tänkte jag att jag kan ju bara skriva lite om vad jag gör under lovet. Jag vet supersmart ide ;)

Denna vecka har jag bara jobbat och varit i skolan, samma sak hela veckan :/
Det innebär att veckan började på måndagen för en vecka sen. Jag har jobbat på en mässa i sockholm, först skulle vi fixa iordning allting och hjälpa företag med sina montar, städa, bygga och vara trevliga. Sen startade messan och allt va i full gång. Alla äckliga fulla snuskbönder skulle vara suuuuupertrevliga och ta på en när man jobbade vid restaurangen så vi fick ha vakter. Men vi överlevde hela helgen och mässan. För vi är helt enkelt bäst.

Jag kan informera mer om det någon annan gång för nu ska jag dra!

Peace out suckers!//MB

Lite info

Tjenare!
Nu är det dags för min random uppdatering med några veckors mellanrum. Ska försöka bättre mig nästa säsong elller så skriver jag bara om stora turneringen i framtiden.
Sverige vann över tjeckien igår med 5-2. En mycket lyckad match och nu är dom vidare till finalen som spelas imorgon. Sverige möter Finladn i finalen, Finland som vann mot Ryssland med 3-0. En match som Finland förtjänade att vinna för att dom spelade mycket bättre än ryssarna.
Imorgon kl. 20.00 så kan man se Swe - Fin på tv! Bara att förbreda sig, för det kommer nog bli en tuff final. Vem tar hem titeln som världsmästare i år?
En sverigeflaggaVS
Peace out//MB

RSS 2.0