Andra perioden!

Hej!

Jag ber om ursäkt för att den andra perioden blev utelämnad, men datorn blev urladdad.
Nu tänkte jag skriva om de viktiga händelserna i den andra perioden.

Matcher börjar med att Medelspads nr 17 åker ut 2 minuter för slaching. Detta ger att power play som Uppland ännu en gång inte lyckas utnyttja.

6.25 minuter in i matchen får Upplands nr 21 Henrik Nordström tag på pucken och detta resulterar i en reducering till 2-1. Han assisterades av nr 12 Linus Carlsson.

Tiden 8.33 utvisades Medelpads nr 9, två minuter för hooking, ännu än gång så gör Uppland inget mål under sitt power play.

Kvitterning sker dock vid tiden 11.05 då Upplands nr 6 David Nilsson gör mål och blir assisterad av nr 12 Henrik Nordström och nr 14 Robert Hägg.

Vid tiden 13.32 begär Medelpad time-out och 27 sekunder senare, vid tiden 13.59 tar Uppland ledningen genom nummer 11 Andreas Ljung utan assist.

Medelpad får ytterligare en utvisning vid tiden 14.49, denna gång för slashing och det är nr 16 som får sitta i två minuter. Men han sitter inte ensam där inne länge för vid tiden 15.25 får Medelpads nr 4 utvisning för kross-checking. Detta leder till spel 3-5. Men Uppland gör inga mål.

Tiden 17.58 så visar nr 16 i Uppland vart skåpet ska stå då det rasslar i nättet ännu en gång. denna gång är det nr. 16 Dennis Näslund-Nordqvist som utökar ledningen, han blir assisterad av nr. 15 Alexander Lööv och nr. 23 Oscar Grehn.

Medelöpad tar ut sin målvakt och kör spel 6-5 för att öka sina målchanser. Men vid tiden 19.30 utökar Uppland ytterligare än gång och det blir 2-5. Målet gjordes av nr. 19 Daniel Jalmerud och han assisterades av nr. 11 Andreas Ljung. I samband med målet begär Uppland en time-out.

Matchen slutade 2-5 till Uppland. Grattis grabbar :D