Bröllop!!

Hej hej.

Nu ska kronprinsessan gifta sig. Det innebär att alla tidnigar är fullproppade med vad hon ska ha på sig, när hon ska gifta sig, vart hon ska gifta sig och varför.

Det finns lätta svar på alla dessa frågor och hela Sverige behöver inte lägga sig i det. Jag tycker att kändisar borde ha mer privata privat liv. Varför heter det ens privat liv om resten av världen ändå får reda på det hela tiden. Då kan det ju lika gärna heta allmänhetens rätt att veta. Visst saker som att hon ska gifta sig och med vem kan alla få veta eftersom hon är vår kronprinsessa men resten kan man ju låta bli att ta reda på. Visst saker som att Chris Brown misshandlade Rhianna kan man skriva om eftersom alldaglig misshandel skrivs om hela tiden. Jag kan förstå att dom är över det normala och därför inte till gör klassen privatpersoner men försvinner verkligen ens privat liv med den titeln??
Det borde inte vara så. Det här är ju bara min åsikt men jag skulle gärna höra era så jag får lite feedback.

Peace out//MB

Prov och recensioner.

Hej hej.

Jag håller på att bli galen. Första veckan efter lovet och jag ska lämna in en recesion och skriva ett prov om båda världskrigen. Men nu är det överstökat. Jag är klar med båda, så nu vänrat man på nästa grej.
Ska det verkligen vara så här jobbigt??
Eller är det bara jag som är lat??
Det kvittar vilket i alla fall för jag blir lika less på det ändå. Jag längtar till gymnasiet, jag kommer itne ha lika mycket av det som jag inte gillar eftersom jag har valt vad jag gillar.

Men nu börjar det bli sent och jag måste sova om jag ska orka med imorn. Jag hinner inte ens hem mellan skolan och gymnasie matten eller mellan matten och träningen. Får typ packa matsäck eller något.
But I will survive.
Det måste jag.

Peace out// En MB som är less på grundskolan.

I'm back!

God kväll alla.

Nu har jag varit hemma i typ 1 timme eller så.
Filmen var helt okej, inte riktigt som boken men den dög. Vi så I taket lyser stjärnorna.

Den hade nog varit bättre om den var mer som boken.
Men nu var den inte det.

Jag sitter och lyssnar på musik, chattar med folket och kollar min facebook.

Vi hade kul i stan. Amanda och Linda hade fixat lappar med saker som man skulle svara på eller göra. Vi gjorde inget av det som skulle göras fysiskt eftersom att det var pinsamt. Men vi svarade på frågorna. Jag fick mitt mobilnummer och Amandas att ge till två killar. Vilket jag inte gjorde men jag ska. Inte i Bålsta men typ när jag är i stan eller när jag är på en av Dannes hockey matcher. Då kan jag ge det till någon hockey spelare eller hans kompis/bror. Det ska bli kul.

Jag tror Linda är ledsen eller sur. Hon ville inte ha sina presenter och sa inte ens hej då till oss innan hon åkte hem. Jag frågade om hon var sur men hon sa bara nej. Så hon kanske är ledsen. Jag ska ta reda på det imorn, för jag vill inte att hon ska vara ledsen. Då är det inte speciellt kul.

Peace out// En funderande och lite orolig MB


GRATTIS LINDA!

Grattis på 16 års dagen Linda.

"Vad är det för dag idag?
 Vad är det för dag idag?
 Nej det är ingen vanlig dag
 För det är Lindas födelsedag
 Hurra hurra hurra
Hurra hurra hurra
Hurra hurra hurra
Hurra hurra hurra
Hurra hurra hurra
HURRA!"

Grattis!!

Men nu ska jag åka till stan med Panda och Linda för att fira hennes födelsedag. Vi ska se på bio och äta på någon resturang.
Jag skriver om hur bra filmen var sen och lägger upp en bild på födelsedagsbarnet.

Grattis Linda//MB

Bara en dikt och en bild.

Dikt:

You used to mean a lot to me.
Now your nothing
It used to be us two
But I'm better with out you
Hope your happy with the way things are
Cause it's your choise
I'm not going to cry in your arms.





Dikt: Caroline MB

Bild: Tagen av Caroline MB

Modell: Marcus.

Peace out//MB

Wish I could be there.

Hej hej.

I know, I know; so lame. Men jag gillar bilden. Visst den är lite för romantisk för att man ska sitta och titta själv på en sådan solnedgång. Men jag gillar den. Jag skulle lätt kunna sitta där och drömma mig bort.




Vad tycker ni?

//MB

Bio!!

Hej hej.

Idag blev det bio med pappa, Florran, Danne och Samme. Mamma jobbade annars hade hon nog ocså följt med. Vi såg Yesman. Den var helt okej. Lite seg här och var men annars så var den rolig. Något jag rekommenderar till alla.
Tack vare den filmen så har jag ett nytt talesätt: Life is like a playground, so why not play.
Fatta vilket bra ordspråk.
Ha så kul som möjligt medans ni kan. Även om man går i skolan eller om man jobbar så kan man ha kul. Lev livet medans du kan. Typ som Carpe diem, vilket betyder fånga dagen.

Peace out//MB

P.S. jag ska börja lägga in fler bilder för att få bloggen att se roligare ut.

Crazy day!

Hej hej!

Idag har allt inte riktigt gått som jag ville.
Jag skulle äntligen få träffa min systers nya kompisar, Skilz och Andy. Vi skulle åka pulka. Jag vet att det låter töntigt men det skulle säkert varit skit kul. Man ska alltid ha kontakt med sin barnsliga sida. Men jag och Florence missade bussen. Jag hade planerat hela min dag. Vilka tider jag skulle vara på vilka platser m.m. Det brukar jag aldrig göra.
Men eftersom vi missade bussen så blev det inte av att åka till Uppsala. Så vi stannade hemma. Florran bakade och sen så åkte vi till Sollentuna för att titta på Daniel spela match.

Arlanda vann med 7-1. Så nu är det en match mot Nacka (som jag antar vann sin match) som gäller. Det ska bli intressant.

Varje gång jag planerar min dag så går något fel. Så jag ska inte planera mer. Okej jag kommer säkert göra det någon gång ändå, men det känns bra att gnälla över det. Nej min blogg är inte en där jag alltid sitter och gnäller. Men någon gång då och då, alla gnäller någon gång då och då.

Peace out//MB

Byxmyndig!!

Hej hej.

Nu är det en 15 åring som sitter och skriver med er. Japp jag fyller år. Grattis to mee! Men nu måste jag dra ska träna. Skriver kanske sen

Äntligen!

Hej hej.

Äntligen kan jag logga in på min blogg. Jag sa att jag skulle skriva hur det gick på mitt nationella prov och nu har jag gjort både a och c-delen. Det gick bra tycker jag, men vi får se vad läraren tycker. Jag tyckte inte att det var speciellt svårt att göra provet. Jag kom på saker att skriva i t.ex min uppsats hur lätt som helst. Men det är ju jag, andra kasnek hade större problem.

Men nu ska jag sova, har jobbat i ishallen direkt efter skolan och ska jobba i märsta imorn.

Peace out//MB

Basket!!

Hej hej.

Idag hade jag äntligen en till basket träning. Jag spelade väll sådär, men det gick ändå bra. Satte 9 av 10 straffar. Det tycker jag är ganska bra. Jag längtar tills på Onsdag då jag har min nästa träning.

Imorgon är det nationella prov i svenska. Vi ska göra a-delen, det innebär läsförståelse. Hoppas att det går bra. jag är hur nervös som helst. Tänk om man får ig, betyder det att man har spenderat 9 år i skolan för att lära sig ingenting?
Men jag är inte lika nercös inför dset som vi har på torsdag, det är c-delen. Då ska man skriva en uppsats om ett ämne. Man får typ välja mellan 6st ämnen. Gud vad jag hoppas allt går bra. Behöver bara komma ihåg saker som ingress, och brödtext så borde allt gå bra. Men nu ska jag gå och lägga mig, Måste vara pigg imorn. Provet är direkt på morgonen.

Peace out//MB

RSS 2.0