Time to die!

Hej hej.

Idag fick jag reda på att vi alla skulle dö. Japp igen. Men nu är det tv4 som säger det via text tv. Det är från en maya folkets kalender. Nu sägs det att domedagen kommer att inträffa den 12 december 2012. Så ni har ungefär 3 år och 335 dagar på er. Lev lite i 3 år för sen är det slut. Jag tänker bara på att jag kommer ha fyllt 18 gått ut gymnasiet och velat skaffa ett liv. Men nej nej aldrig får man som man vill. Visst jag tror inte på att vi kommer dö men man vet aldrig.

Idag åkte jag in till Solna för att kolla på deras gymnasie. Det var super bra. Jag gillade allt. Så det är mitt första val. Jag gick vilse på vägen dit, men med hjälp från främlingar på gatan och min pappa, så hittade jag. Windlert hade träning så han kunde inte följa med mig, men han höll mig sällskap via sms och retade mig när jag var vilse. Men det är lungt för jag hade nog retat mig också.

Nu ska jag nog skriva ut en kvittens för mina val så jag inte glämmer det.

Peace out//MB

Tack för era kommentarer :D

Hej hej igen.

Jag har glömmt att svara på era kommentarer. Ja kakorna är goda. Mina syskon tycker iallafall det sen beror det väll på vad du gillar. Men man kan sätta i lite olika saker i sina kakor.
Tack till en anonym läsare som tycker att jag sak konfrontera henne direkt imorn. Jag vill tacka för att ni alla läser min blogg. Det betyder mycket.
Jag ska göra det imorn och sen skriver jag hur det gick. Men imorn kommer jag inte att skriva när jag slutat skolan för jag har extra matte först och sen har ska jag på öppet hus i Solna.

Jag kommer gå vilse i Solna imorn, jag trodde Windlert skulle kunna följa med mig imorn och visa vägen. Eftersom han också vill gå på den skolan. Men han ska tydligen ha träning. Så vi får se hur det går. Det kanske blir ett roligt men pinsamt äventyr. You never know.

Tack för kommentarerna fortsätt så XD

Peace out//MB


Fegade ut :-(




Hej hej!

Igår skrev jag att Panda hade ljugit för mig om allt med Linda. Så jag var sur på Linda i onödan. Jag sa att jag skulle konfronera henne idag efter som jag skulle byta stil. Jag skulle sluta ta skiten från allt och alla. Men... Jag sa inget. Jag orkar inte med bråk. Det var därför jag alltid sökte mig till killarna. Visst där bråkar man också. Men det är lättare att bråka med dom och lättaere att lösa. Jag saknar killarna. I know "so lame". Men det är ju sant. Jag slapp allt det där "undra vad hon viskar om och varför hon sneglar mot mig" -bråken. Med killar så säger man bara det rätt ut. Det värsta som kan hända är att man börjar slås. Men efter det så är allt över. Med tjejer så håller bråken på i typ flera månader. Det är tjockt länge. Japp jag skrev tjockt länge. Det är inte dunder. Jag orkar seriöst inte mer. Men om någon bråkar med mig så kommer jag bara lösa det så fort som möjligt. Men det verkar som om tjejer gillar bråk. Dom kan aldrig lösa det snabbt och enkelt. Nu menar jag inte att jag är perfekt och kirrar allt på 2 sek. Men jag ska försöka. Alltså skippa den där Jag-är-en-bitch-som-inte-tar-skit-från-någon-attityden som alla tjejer får direkt när man bråkar. Helt onödigt.

Jag har lagt in en bild på mig. Jag vet att den inte är så snygg men men.  Den har min pappa tagit. Han tyckte att jag hadeklätt upp mig jättefint och feminint. Jag brukar inte vara klädd så här enligt min far. Visst ibland ha jag lite mer avslappnade kläder. Men men jag tyckte om dom kläderna.

Peace out//MB

New moon!

Hej hej alla!

Jag har idag fått reda på att fortsättningen på Twilight a.k.a. New moon, kommer ut den 20/11-09. Det är typ 11 månader kvar. Jag kommer bli galen! Jag har redan läst alla böckerna 3 gånger/bok. Jag pallar inte vänta. Den kommer inte ut i USA tidigare utan alla får vänta lika länge. Jag kommer dö av längtan.

Idag blev jag oc Linda vänner. Linda var tydligen inte sur på mig utan bara på Panda för att hon dissade henne för att vara med Janne. Linda blev arg på mig eftersom jag dissade henne och var med Panda istället. Utan att ens kolla vad som var fel. Jag hade också blivit sur om jag var i Lindas situation. Men Linda förstod ju mig också eftersom att Panda hade sagt till mig att hon var sur för att, jag hade ätit lunch med killarna. Hon sa också att Linda hade sagt att Linda tyckte att det var dåligt av mig. Då är det ju inte så konstigt att jag blir sur. Men nu är jag sur på amanda som hittade på en historia, för det hon sa om Linda är ju inte sant. Hon sa att Linda var sur på mig när hon inte var det.

Varför göra något sådant? Jag trodde att vi var vänner, och så gör man inte mot sina vänner. Men jag har bestämt mig för att ändra attityd. Är jag sur på någon eller tycker att dom har gjort något dumt så ska jag säga det på en gång. Så imorn ska jag gå fram till Amanda och konfrontera henne. Hon måste ha en riktigt bra anledning till att hon ljög annars så blir jag super sur.
Nej jag kommer vara super sur hur som helst vill bara veta varför hon ljög.

Peace out nu ska jag sjunga lips//MB

Jag! XD

Tagen med när jag var med mimmi, på väg till pizzerian!

Inställd träning :(

Hej hej alla blogg läsare!

Idag var min basket träning inställd. Jag som hade sett fram emot den ända sen förra träningen. Men men nu får vi väll se när nästa träning blir eftersom tränarna är sjuka.

Idag var jag i skolan, och precis som jag trodde så är Linda fortfarande sur och jag vet fortfarande inte vad jag har gjort. Alltså visst om hon hade en anledning och jag försöker verkligen förstå men allt är blankt. Hon säger inte heller till varför hon är sur. Är det fr mycket begärt att vilja veta vad man har gjort?
Nu kanske hon blir mer sur eftersom jag inte pratar direkt med henne utan skriver om det i min blogg. Men jag skriver om allt i min blogg. Eller så gör jag dikter. Nu har jag gjort båda så ingen har rätten att klaga. Varför ska jag fråga henne varför hon är sur på mig? Varför kan inte hon komma fram och säga: "Jag är sur på dig/er (eftersom hon inte pratar med Panda heller)". Så skulle jag kunna säga: " Varför är du sur?". Då kunde vi lösa det hela. Men jag tänker inte jaga efter någon som vägrar prata med mig. Jag hatar när jag måste göra det eller be om ursäkt för något som jag inte har gjort. Jag hoppas hon inte förväntar sig att jag ska gå fram och säga: "Förlåt, jag vet ingte vad jag har gjort men förlåt." Neeeej. That I won't do!!
Jag vägrar be om ursäkt för något jag inte vet att jag har gjort eller något jag inte har gjort. Jag vet att många säkert tänker: "Men är inte ni bästa vänner?" Jo det är vi och jag ska erkänna att jag saknar att prata med henne,men det krävs minst 2 för att vara bästa vänner och då måste ju den som är sur kunna säga till om det. Jag skulle inte bli sur om hon kom imorn och sa att hon var sur och sedan förklarade varför hon var sur.

Jag vet inte om hon läser min blogg, men jag vet att hon brukade läsa den. Jag hoppas att hon läser den för det som står i bloggen tänker jag inte säga. Jag vet att det verkar barnsligt, men jag är inte typen som bara säger hur jag känner hur som helst. Men om jag är sur på någon skulle jag nog säga något efter ett tag. Men jag menar inte att alla ska göra så, för alla är vi olika och det är ju det som är så bra. Jag gillar bara inte att vara ovän med min bästa vän.

Peace out//MB

Baka baka liten kaka.

Hej hej alla blogg läsare.

Nu sitter jag här lite mjölig och lite chokladig eftersom jag valde att baka Chocolat chip cookies. Pappa ville ha kakor till sitt kaffe och jag ville bara ha kakor. Så då passade det sig att jag skulle baka. Jag håller på att städa eftersom det ingår i priset av att baka. Ska snart sätta in kakorna i ugnen så att dom kan gräddas. Nu skulle jag vilja veta om ni gillar att baka och om ni gör det vad bakar ni?

Om ni inte vill att jag ska göra er kommentar synlig för alla så kan ni väll skriva det i era kommentarer.

Peace out//MB

Jobbig helg

Hej hej alla mina blogg läsare!

Jag är hemma och har hur tråkigt som helst. Jag har varit inne på den där sidan där man ska söka gymnasie, men det går typ inte. Så jag loggade in här istället.
Jag har funderat på att baka. Inte för att skryta men jag bakar super goda kakor ch tårtor.
Jag kanske ska baka chocolate chip cookies. Dom är "dunder".
Dunder är ett ord som min syster använder för att förklara når något är bättre än bäst.
Idag är sista dagen på den här veckan och jag tycker att det är bra. För veckan som har gått har varit lite konstig. Folk har blivit sura på mig utan anledning, och så säger dom inte till utan dom bara ignorerar mig. Jag är ju inte typen som går fram och frågar varför dom är sura heller. Är du sur på mig så säg det istället för att låtsas vara snoffsig och ha näsan rakt upp mot molnen.
Det är i alla fall min inställning. Jag ska erkänna att jag inte brukar säga till när jag är sur, men jag brukar inte total ignorera folk. Jag brukar gå omkring och små le eller ge blickar så att personen fattar. Eller så förklarar jag bara varför jag är sur. För det är inte det svåraste att göra.

Hu som helst så ser jag fram emot denna kommande vecka. Jag ska på öppet hus i Solna och jag har 2 träningar. Det ska egentligen vara 3 men en måste jag missa p.g.a. öppet hus.
Sen hoppas jag ju att alla sura människor ska komma och säga varför dom är sura så att man kan lösa det. För inget blir bättre av att man surar.

Alla i min familj är typ sjuka utom min pappa och jag. Så det har varit nästan som en epedemi hemma hos oss och allt började med min syster. Men det är helt okej så länge jag inte blir sjuk. Peppar, peppar ta i trä.
Så under helgen ahr jag varit hemma med en bunt sjuka människor. Vi har druckit soppa och fått i oss en massa c-vitaminer. Jag skulle smaka en soppa som ingen i min familj hade smakat. Det var en räk soppa, ni vet sån som man gör i en kopp. Hela mitt ansikte började klia och mina händer+ utslag i ansiktet. Så mamma tror att jag är allergisk mot antingen räkor eller mot något i pulver soppa. Gud vad jag hoppas att det inte är räkor för dom är goda.

Peace out//MB

GRATTIS GRABBAR!

Hej hej!

Idag har jag inte gjort något specielt förutom att titta på tv. Nu tittar jag på någon komedi på 5an. Handlar om någon råtta. Den är super söt.
Men det är inte därför jag sitter här och skriver. Jag sitter här nu för att önska Dogge och Windlert grattis på 16 års dagen. Eftersom att jag inte gjorde ett sånt här inlägg för Panda när hon fyllde år så vill jag bara be om ursäkt för det, men jag bloggade inte så mycket då. Så grattis i efterskott Panda. Du är ändå min bästa vän vare sig jag skriver grattis till dig i min blogg eller inte och jag hoppas att du vet det.

Grattis igen grabbar, hoppas ni får det ni vill :-P

Peace out//MB

Basketball!!

Hej hej.

Igår började jag på basket och blev inbjuden till att fortsätta efter somo att det var en prövnings tid. Jag är super exalterad efter som att dom kör på elit nivån men jag kunde fortfarande hålla samma takt som dom. Det var i alla fall vad tränaren sa till mig. Jag hade skit kul och känner att jag blev accepterad i laget ganska bra.
I skolan idag så var Linda inte där. Men det visste jag redan att hon inte skulle vara eftersom att hon gick hem tidigare igår. Hoppas hon inte har blivit sjuk igen. Det skulle försvaga hennes imunförsvar kraftigt. Men om jag känner Linda rätt så är hon stark nog för att stå emot en till förkylning eller vad det nu är.

Vad mer kan man skriva om idag då?
På lunchen satt jag och Amanda med killarna. Tor och Filip ( may also be called Flip) åt hur mycket som helst. Tor åt nog mest, men båda åt ändå väldigt mycket. Visst dom är hockey killar men ändå. Borde det inte ta stop?? Jag har alltid varit super intresserad av sporter men specielt hockey och nej det är inte p.g.a killarna för jag gillade det när jag var liten och då tänkte jag inte " Han är super snygg". Utan bara för att jag gillar sporten helt enkelt. Något som jag då har upptäckt är att hockey spelare äter alltid super mycket. Alltså som om det vore deras sista måltid.
Jag menar why? Dom blir ändå lika hungriga efter en halv timme.
Men men man får äta hur mycket man vill. Jag ska inte vara kritiker.

Peace out//MB

Nu sitter jag här igen!

Hej hej.

Nu sitter jag här igen med Amanda. Men den här gången är inte Linda med oss. Jag tror att hon är sur på mig för att jag inte åt lunch med henne och Amanda igår utan med killarna i klassen. Men vadå jag har ju fler vänner än dom två. Dom betyder mer än dom andra, men jag måste ju kunna äta lunch med alla. Eller?

Jag sitter i samma grupprum som sist och jobbar med samma uppgift, Genetik. Jag är inloggad på kamrat precis som förra gången. Allt är precis som vanligt. Utom det med Linda, but shit happens. Vi får väl lösa det. Hon har inte ens sagt varför hon är arg så vi får se. Amanda försöker hitta en snygg kille att skriva med på kamrat men det går segt. Ingen duger tydligen :-P. Idag ska jag börja på basket i järfälla. Jag är hur nervös som helst, men det går säkert bra.

Peace out//MB

Sitter i skolan!

Hej hej.

Nu sitter jag här i skolan med Amanda och Linda. Vi har biologi och jobbar med genetik.
Allt går skit segt men vad kan man göra åt det? Jo man kan sitta och skriva i sini blogg samtidigt som man är inloggad på kamrat och skriver med människor.
Jag sitter här och är åtminstånde halvt cool medans Amanda och Linda sitter och skriver med varandra på fc. Hallå jorden anropar ni sitter i samma rum.
Nu sitter dom och får panik över att dom inte kan höra varandras hej när linda hade skickat ett till amanda. Dom är udda men dom är mina bästa vänner. So I love them. Linda är nu överlycklig över att Amanda kan höra allt hon säger och Amanda skrattar och läser min blogg. 

Nu ska vi göra ett arbete så jag avslutar nu.

Peace out//MB

Skolan har börjat :(

Hej hej

Nu har skolan börjat igen och allt blir normalt. Det innebär att man sitter och får en massa bitch blickar från folk som tror att dom är bättre än vad som egentligen är. But thats life. Snart är det ändå över. Det här är sista termin innan man byter till en skola med nya människor. Där man inte redan är stämplad som någon utan man får börja om. Jag tänker inte byta stil eller något men jag tänker vara den jag är.

Har ni någonsin känt att ni inte är den som alla andra tycker att du ska vara?

Jag vet inte riktigt vad jag är. Men jag har frågat folk och jag är lita av allt. Mamma tycker att jag är en "Tamboy" inte lika mycketsom jag var förut men jag är fortfarande lite av en "tamboy". Jag kan leva med att vara lita av allt det är chill.

Peace out// Tamboy MB

RSS 2.0