Movie star!

Hej hej.

Igår var jag hos Linda. Amanda var också där. Vi skulle ha en Halloween kväll. Men vi var ju tvungna att köpa allt först så som vanligt gick vi till centrum och började välja drickor för att vi skulle göra en bål. Vi hade lite problem i början eftersom vi inte visste vad som skulle i en bål för att den skulle bli great. Men det gick bra. Det blev en päron soda/tropiska frukter/energidrycks bål. Vi skulle också ha en välkommst drink det blev små barns Bubbliz med jordgubbs smak. Vi bestämde oss också för att vi skulle äta kyckling (färdig grillad från Ica) med en baguett (också gjord i Ica).
Linda ville också ha kakor och potatissallad och jag ville ha grädde till glassen som vi skulle äta så det hamnade också i korgen. Sen ville vi köpa godis men det gjorde vi på Vivo. Påsen var skit tung och det tar typ 30 min från centrum till där Linda bor. Det regnade och blåste som fan igår. Hur som helst så kom vi fram till Linda efter ett tag. Då var vi alla blöta. Vi fixade allt som skulle fixas och sen åt vi och tittade på film. Amanda och Linda ville sminka mig så jag lät dom göra det. Jag såg skit konstig ut (när jaga får bilderna från Linda så kan ni få se dom). Dom sminkade också ut sig så vi skulle se läskiga ut. Då kommer Linda på idéen att vi ska göra en läskig film. Vi över skit länge för vi kan inte låta bli att skratta men tillsist så lyckas vi spela in den. Vi ska bara fixa med den på datorn och sen kanske ni kan får se den på youtube. Sen ska jag hem. Vi börjar gå. Jag har grädden i fickan ifall att någon skulle försöka göra något, typ något peddo som hoppar ut ur en buske eller något. När vi kommit en bit så ringer jag hem så att någon kan möta mig met hunden. Då visar det sig att dom precis kommit in från en promenad med hunden. Men pappa bestämmer sig för att hämta mig i alla fall. Då tänker jag " Varför har jag gått halva vägen hem och släpat med mig Amanda och Linda i regnet om jag ändå ska bli hämtad?". Jag ber om uräkt till Linda och Amanda. Sen står vi vid kyrkcentrum och väntar på att min pappa ska komma. När han kommer så erbjuder vi Amanda och Linda skjuts hem men dom vill gå. Ja det var min dag igår. Idag så har inget hänt men jag ska till min storebrors inflyttnings fest halv åtta. Så jag får väll skriva igen ikväll. Men mest troligt från Davids eller Jossans dator. 

Tack för att ni offrade er igår tjejer.
Peace out//MB 

Måste blogga bättre!

Hej hej.

Jag måste börja blogga bra igen. Nu har jag lov och allt jag har gjort är att läsa 6 st sudoku. Ingen större framgång eftersom att alla var lätt. Nu sitter jag här och lyssnar på Akon. Inte speciellt kul men det duger. Jag kommer typ ha tråkigt hela lovet förutom på torsdag. Då ska jag, Linda och Amanda se skräckfilmer och svulla m.m. Vi kommer ha skit roligt. På fredag eller lördag ska kanske jag och Linda gå ut och ha lite kul. Men vi får se hur det blir. Jag har kommit på att jag kanske vill bli barnmorska. Japp jag vill uppleva "The mirical of birth" dagligen, men jag vill slippa smärtan. Jag har tänkt på det, att få se dom små ansiktena som jag har hjälpt komma till världen. Visst låter det underbart?  Det ända dåliga är att jag måste se en massa vajjs hela dagarna. Usch! För er som inte vet vad en vajj är = det kvinnliga könet. Jag tycker bara att de andra orden låter så vulgära. Vet det låter barnsligt men så är läget så deal with it.

Peace out//MB

Gymnasie val?

Hej hej.

Idag var jag på öppet hus i Westerlundska gymnasiet i Enköping. Det var jätte intressant. Jag var där med Linda och hennes föräldrar som skjutsade mig. Tack så mycket. Linda och jag tittade extra mycket på Omvårdnads programet. Jag vill ju bli en läkare men nu har jag fått reda på att jag måste gå typ 5 år extra. Så jag har sökt på några gymnasieval och jag har hittat en ny linje.  Men den skolan ligger i Uppsala. Visst det är inget problem för mig men Linda ville iinte åka långt och hon och jag skulle ju hålla ihop. Jag har kollat och dom har psykologi a och b och allt annat och man utbildas till att bli något då man jobbar med eller för människor. Jag tror att man kan bli psykolog och jag hoppas det för jag vill så gärna gå med Linda vi hade planer. Synd att dom inte hade det i den trevliga staden Enköping. Vi skulle ju ha det så trevligt på väg från bussen. Men det går väll i Uppsala också? Jag tänker prata med Linda imorn om  detta. Just nu pågår en Chealse - Roma match som jag tror att Sanna sitter och tittar på. Själv tittar jag på Grey's anatomie. Det äger. 

Peace out//MB 

I skolan.

Hej hej.

Nu sitter jag i sal 9 inne på enhet 5 i skolan. Jag sitter med Panda och Linda och lyssnar på No one - Alicia Keys.
Vi har svenska och jobbar med reklamation samtidigt som vi leker namnleken fast med städer och länder i Europa. Det är skit kul och Linda ska komma på en stad som börjar på G fast det får inte vara Gränna eller Göteborg. Nu kom hon på Grekland så nu måste jag göra komma på något som börjar på D. Det får inte vara Danmark men jag kommer säkert på något. Igår var jag ute och sprang med min pappa. Vi hade jätte kul men nu har min fot svällt upp. I know it´s sad. Men jag överlever.

Peace out//MB

Varför?

Hej hej mina bloggläsare.

I helgen var jag i Ullared, det var skit stort och kul. Jag köpte ingen kamera eller något från elektronik avdelningen. Men kläder köpte jag. Jag brukar ju inte gilla att shoppa men det här var helt okej. Det var också väldigt billigt. Jag rekomenderar det till alla. Åk dit med era föräldrar. Idag så var jag i skolan som vanligt. Jag var med Panda och Linda och löste problem som uppstod mellan oss förra veckan. Det känns líte bättre men jag är rädd för att det inte blir det sista problemet på ett tag. Jag har också märkt att en viss person inte svarar på mina sms. Jag tror att det kan bero på ett annat bråk som den personen hade i helgen men jag tycker inte att jag ska få skiten för det. Varför är du sur på mig? Vad har jag gjort? Men visst ta ut din ilska och kontakta mig sen, sen så får vi se hur det blir med det.

Peace out//MB

Sjuk/förkyld

Hej hej.

Typiskt min tur... Jag börjar bli förkyld. Mina fingrar är skit kalla och jag är trött men som tur är det helg. Jag ska till Ullared imorn. Jag har precis skrivit klart min uppsats som jag också har lämnat in. Den handlade om kärnkraftverk men jag glömde min bok i skolan så jag visste inte alla frågor men vissa kom jag ihåg och dom har jag svarat på. Jag kom precis på att jag missar KU på söndag om vi inte kommer hem tidigt. Fett sad:(. Amanda hoppas du har kul utan mig. För er som inte vet vad KU är så är det Kyrkans Unga. Man hänger i kyrkan,, tittar på tv, äter pizza och ibland så bowlar man. Nu måste jag sluta skriva det gör ont i min axel.

Peace out//MB


Ullared!!!

Hej hej.

Idag har varit tråkig som vanligt. Jag kom aldrig på en bra dikt att lägga ut för findus. Men den katten betydde mycket för mig också. Jag är ändå taggad inför helgen för på fredag så åker jag till... Ullared. Nu kanske ni undrar vad man gör där jo man shoppar och jag vet vad ni tänker, hon gillar väll inte att shoppa? Men i Ullared är allt billigt och bra. Plus så ska jag kanske köpa något från elektronik avdelningen. Jag är super taggad. Jag har också fått reda på att vecka 45 ska jag praoa på Arken Zoo. Det är djuraffären i Bålsta centrum. Jag längtar. Idag var hade jag och Linda innre prao det innebär att vi ska följa med en lärare eller annan personal runt i skolan och göra som dom gör. Linda och jag fick en "knipsare" (en sån som man plockar skräp med) så att vi skulle kunna gå omkring och tömma de stora blomkrukorna. Vissa var skit smutsiga och vissa var rena. Men nu ska jag göra nutidsorienteringen med min syster.

Peace out//MB

R.I.P

Hej hej mina bloggläsare.

Idag har jag inga glada nyheter. Det kanske ni kunde lista ut på rubriken. Findus är borta. Jag beklagar sorgen till: Lasse, Yvonne och Tobias. Jag vet att hon betydde mycket för er, och jag vet hur svårt det är när ens katt försvinner. 
Jag kommer kanske lägga in en dikt till minne av Findus.

May you Rest In Peace Findus.

I have seen Crosby, Malkin and Staal.

Hej hej.

Idag såg jag dom tre ovan nämda. Visst jag såg folk från Ottawa också men jag kände bara igen Danny Heatly. Jag köpte mig också en tröja där det står Pettsburgh Penguins på framsidan och Crosby 87 på baksidan. Daniel skaffade oss några autografer men ingen från dom tre ovan nämda. Synd för det var ju dom vi ville ha autografer från. Men folk från Ottawa fick ju duga. Dom är ju också bra, inte mitt favorit lag men dom är bra. Vi åkte pendeltåg och t-banan för att komma dit och i T-centralen satt det en snubbe som höll en skylt där det stod: Jag ska använda pengarna till öl. Äntligen en seriös kille som säger sanningen. Eller hur?

Peace out//MB

Jag visste det.

Jag visste att dets kulle hända. Amanda och Linda läste inlägget och blev sura på mig. Som bvanligt i vår grupp så var det en missuppfattning. Jag vill att alla ska veta att dom är mina bästa vänner. Även om jag har vänner på sidan så är det dom och jag som är "tajta". Vi skriver låtar om lärare som är elaka och beter sig som idioter mot oss, och vi går omkring och skriker på lärarna så att dom ska fatta att det dom gjorde var fel.
Jag kommer aldrig glömma B3 eller hoppa av det. Som vi säger B3 fly together in all weather.

Peace out//MB

RSS 2.0