Faaaaaan!! Idrotten suger nu för tiden! Used to love it, now i suffer.

Hej hej.

Idag är ingen bra dag alls. Jag var i skolan idag fast allt det om min fot igår. Visst det var ju inga problem men första lektionen var idrott. Jag borde ju inte vara med på den kan man ju tänka sig. Men jag är ju så envis och entusiastisk när det gäller idrott så jag är med ändå. Det är ju bara badminton. Jag är med fast min fot gör ont och jag gör mitt bästa som vanligt. Jag, Linda och Amanda sätter oss ner i typ en minut för att diskutera vad vi har för poäng, vi tänker inte på att Henrik (vår idrotts lärare) står och tittar på oss. Sen ställer vi oss upp och fortsätter spela. Henrik har sagt att jag inte är lika possitiv längre och en massa annat i mitt omdömme i år. Så idag frågade jag om han tänkte sänka mitt betyg. Först säger han att han inte får säga det utan att jag får vänta tills jag får betyget. Då säger jag att han måste varna mig innan han sänker mitt betyg så att jag kan jobba upp det. Då säger han "Se det här som en varning". Sen frågar jag varför han ska sänka mitt betyg. Då säger han att jag bara är med på idrotten nu förtiden och inte gör mer än det jag behöver. Han anser att jag inte har kvar den där extra energin längre och att jag skyller på mina knä problem för att komma undan. Men ursäkta mig men jag är med på alla lektioner, till och med dom som jag egentligen inte ska vara med på. Jag springer när man ska springa för det mesta och jag lyssnar när man ska. Vad mer kan han begära av mig? Det är ju inte mitt fel att mina knän har blivit värre och att jag har fått problem med min fot som följd skada av mina knän. Jag skippar till och med fotbolls träningar. Ja ni hörde rätt FOTBOLLS TRÄNINGAR för att kunna vara med på idrrotten med så mycket energi som möjligt. Och ändå klagar han. NEJ NU ÄR DET NOG! Jag har talat med min kontaktlärare och vi ska ta ett allvarligt snack med idrotts läraren. Han får inte sänka mitt betyg bara för att jag är skadad. Visst om jag var skadad och inte var med på lektionerna och bara satt där och gnällde men nu är jag ju med. Mer än jag ska egentligen. Jag tar i allt jag kan.

Peace out// Från en pisst of MB

Yees!

Hej hej.

Äntligen kan jag logga in på min blogg igen jag har inte kunnat göra det på 3 veckor. Så nu sak ni få veta vad som har hänt under tiden. Jag har börjat träna igen efter min skada, jag har praoat på arken i Bålsta och blivit biten och så har jag lyckats skada min fot igen. Det är därför jag sitter här nu. Jag är hemma vid datan i köket och lagar mat samtidigt. Jag ska äta BLTs till lunch. BLT står för bacon, letas and tomato sanwich. Den är super god och man kan mixtra lite hur man vill med den. Idag när jag vaknade kände jag en stark smärta i min vänstra fot, den var starkare än vanligt. Därför är jag inte i skolan för jag kunde knappt gå. Men nu har jag tagit medicin. Idag är det öppet hus i Märsta. Jag ska kanske dit och kolla. I fredags så var det Älvsjö mässa och en massa olika gymnasier var där och gjorde reklam för sin skola. Men det är inte många skolor som har den inriktning som jag vill gå, Naturvetenska med inriktning medicin. Men det har dom i Märsta och det tar bara 35 minuter dit med buss och sen är det en 10 minuters promenad. Min storebror gick där förut. Nu har jag inte så mycket mer att skriva och jag håller på att bränna baconet som jag steker så vi hörs.

Peace out//MB

Hockey!

Hej hej.

Ledsen att jag inte skrev igår men jag kunde inte komma åt en dator och när jag kom hem så orkade jag inte skriva. Men jag hade kul hos David och Josefin. Jag, Florran, Danne och Samme åkte ner tidigare för att hjälpa till med det som behövde fixas. Vi hade skit kul. Jag lagade någon kyckling gryta och Florran fixade sallad och Danne och Samme... Ja dom var bara där.
Idag har jag varit i ishallen i Märsta nästan hela dagen. Danne hade en match dom mötte Bålsta. Danne gjorde ett mål när han var i luften det var typ ett  som Crosby gjorde. Men det var inte lika snyggt som Crosbys. Annars har jag bara varit hemma. Imorn ska jag tillbaka till ishallen, då ska Danne spela med 95orna som möter Bålstas 95or. Hoppas vi vinner imorn också. Idag vann dom med 5-1. Jag har tittat på Sky High. Den var på nyss, på tv4+. Jag har redan sett den filmen men den är så bra att det inte spelar någon roll.

Peace out//MB

RSS 2.0