Min dag!

Heeej!

Idag har jag bakat... Okej jag bakade nyss. Det blev Citronpaj. Det är jättegod.
Florence gav den 5 av 5 möliga MB's.
Det betyder att jag är nummer 1 inom citronpaj's bakning i min familj.

Imorn är det skolan, sen träning inför mamma mia musikalen, teater med småbarnen, vara med Panda, träna, plugga och sedan sova. En jobbig men kul dag.
Jag är supertaggad.

Idag blev det ingen bio för Danne åkte in på akuten. Men kanske någon annan gång.

Peace out//MB

Bio med syskonen!!

Hej hej.

Idag ska jag och mina syskon ( ja jag inkluderar min storebror) gå på bio. Vi ska se Marley och Jag.
Hoppas den är bra.

Jag sitter och äter lunch, samtidigt som jag tittar på Rush hour 3. Den är ganska bra... men jag föredrar den första. Nu ska jag sluta skriva och fokusera på filmen.

Peace out//MB

Min klass :P

Hej hej.

Bildtime!







Jag la ut den här bilden på min facebook igår och valde enligt min och Pandas uppfattning av vår klass ut vilken som passade vilken människa i klassen.

Nu uppmuntrar jag er att göra likadant. Det är ju ändå bara på skoj...Eller? :P

Peace out//MB

P.S Skriv inte ut er själva utan låt era vänner välja vart du passar in. Det är roligare.






Less less less!!!

Hej hej.

Jag som alltid är glad, snäll och trevlig. Jag som alltid uppmuntrar folk att vara optimister. Jag.
Nu verkar jag nog mer som en pessimist. Det är det jag minst av allt skulle vilja vara.
Help me!
I'm drowning in my own anger.

Jag är ju inte typen som är elak mot folk. Jag tränar istället. Kanske därför jag är så stark? Hmmm?
Nu är det så att jag inte har min nästa träning innan måndag. Så det blir väll sittups och armhävningar eller något. Kanske en långpromenad med hunden också. Bara jag kommer ifrån alla. Bara jag kan vara själv med mina tankar och min ilska.

Hur hanterar ni ilska??
Känslor överhuvudtaget? Jag låser väll in det mesta. Safe and sound inside me. Då blir ingen irriterad eller sur på en. Men ens kompisar som alltid vill veta vad som är fel blir inte så glada heller. Life's tuff and I used to know how too deal with it.

Peace out//MB

I'm back!

Hej hej.

Jag vet att det var länge sen. För att vara lite mer exakt så var det 6 dagar sen. Jag kunde inte använda internet när vi var i Timrå så det blev inget bloggande och vi var där i tre dagar. Sen i måndags så var jag hemma sjuk, jag är ledsen att jag inte bloggade då men jag hade saker att göra för skolan.

Igår så var jag hemma men jag pluggade på franskan eftersom vi hade franska prov idag. Jag tror att jag kan få VG!
Jippi!!
Fingers crossed.

Imorn så ska vi ha redovisning i skolan. Jag, Panda och Linda ska redovisa vår grej om Hells Angels. Det är en ganska intressant grupp.

Men nu tillbaka till helgen. Daniel och dom kom 2a men ingen verkade speciellt glad för det. Visst det är aldrig kul att komma 2a när man var såååå nära att bli 1a. Men jag menar det var väll bättre än att vara sist. Ni fick ju medaljer och en troffé. Vad fick dom som kom sist?? Nothing!
Be happy with what you got.
Jag tog bilder när vi var där som jag kommer att lägga upp när jag har lagt in dom på datorn.

Idag så hade jag idrott och för första gången på länge så hade jag och Panda kul. Linda var inte där p.g.a. skada.
Vi hamnade i samma grupp som Olsson och Marcus. Det var skit kul. Jag och Panda skrattade åt typ inget. Men det var ändå kul. Synd att Linda missade det.
Jag tyckte inte ens att det var lika jobbigt med alla styrke övningar ( jag säger inte att det inte var jobbigt men det var kul och då tänkte man inte på det lika mycket).

Jag kanske ska utvidga min vänskapskrets. Alltså inte ta bort någon utan bara lägga till fler. Jag ska vara helt ärlig nu... Jag har inte en sån stor vänskapskrets. Visst många som vet vem jag är och som jag kanske pratar med i skolan, men inte många som jag har kontakt med utanför.
Visst jag har vänner i Uppsala och några i Stockholm men inga som jag träffar så ofta. Det måste typ vara lov för att vi ska träffas. Visst jag kan nog inte begära så mycet mer, för när vi väll träffas så har vi hur kul som helst. Men jag vill träffa dom alla lite oftare.

 I miss you all. Nu när ni alla går på gymnasiet. Vi måste träffas under sommarn!

Peace out//MB

Hells Angels!

Shooo!

Nu sitter jag i skolan igen. Jag har engelska och vi jobbar ganska fristående. Jag jobbar med Panda och Linda som vanligt :P. Den här gången jobbar vi med Hells Angels.
Vi ska hålla ett föredrag och lämna in skriftligt till läraren.
Det går skiiit bra.

Nu slutar jag och har rast ska köpa något i caféet.

Peace out//MB

Sorry!!

Hej.

Ledsen att jag inte har skrivit på så länge. Nej jag har ingen bra anledning till det, jag har bara tränat och varit lat.
Jag ska skärpa mig.
Det ska jag verkligen.

Imorn ska jag till sjukhuset för röntgen och sen ska jag iväg till Norrland på Fredag. Yippie!!! Finally. Visst jag ska inte till Umeå men Timrå duger. Vi ska titta på när Danne spelar med 95orna. Ska bli spännande. Om jag kan så kommer jag skriva om hur det går precis som i Karlstad.

Jag städar mitt rum nu så jag ska nog fortsätta med det.

Peace out//MB

Våffel dags.

Hej hej.
Idag lagar jag lunch till mig och min bror, eftersom det bara är vi som är hemma. Jag lagade nog lite för mycket för bara oss två men men...

Dom smakar delikat och Samme verkar gilla dom. Jag ska snart ner till centrum för att handla ingredienser till min och Sammes shake. Vi ska göra milkshake. Det blir antagligen mer choklad eller bär. I wote cocolate.

Peace out//MB


Svar på en kommentar.

Hej Sara.

Nej faktiskt inte. Jag ska inte klaga på det men dom som åkte på en annan friluftsdag dom fick korv. Jag vet inte om det blev någon äckeljuice. Men mest troligt.

Vi ska ha en till ute dag då jag ännu en gång kommer vara ensam nia med alla I-think-I-know-it-all-jobbiga-fjortisbarn.

Peace out//MB


Cooking in the kitchen! :P

Shoo!

Nu är det MB mäster kocken som skriver.
Idag ska jag laga min specialite (efter mina friterade pommes) nudel- och kycklingwok.
It's realy tasty. I just love it :P.
Den innehåller också wokade grönsaker. Jag menar finns det något bättre (förutom mina friterade pommes)?
Det tror jag inte.

Jag skrev inget igår vilket jag ber om ursäkt för men shit happens. Jag somnade :p. Vet inte varför men jag är sjukt trött. Nu sitter jag med en cappuccino (som smakar juvligt), för att hålla mig pigg.
It's working. Jag lyssnar på Eminems låtar och kollar min facebook samtidigt som jag lagar mat. Förstår inte varför folk säger att jag inte kan göra fler saker samtidigt. Jag bränner ingen mat eller gör något fel. I rock!

Idag har jag haft nationella prov i engelska. Det gick superbt men jag fick inte använda ord som bevilderd eller dumbfounded. Men det löste sig för jag sa så här till min lärare sen " I was dumbfounded by how easy this test was" :p och till en annan sa jag " I became bevilderd during the test" :P. Jag kände mig super smart och lärarna sa "Vilka stora ord du använder :P". Jag skrattade och svarde "Now it's you who is perplexed by my vokabalary (ordförråd)". Jag måste bli bättre på att stava :(.

Aja nu ska jag fortsätta laga mat. Hoppas någon kommenterar mina inlägg. Jag vet att ni läser men varför inga kommentarer?? Skriver jag för dåligt??? Please tell me!!!

Peace out//MB

Ute dag!

Hej!

Idag hade vi ute dag med skolan. Jag skulle egentligen ha åkt på isen men eftersom att det är så mycket snö så blev det att åka pulka istället.
Vi hade ute dag samtidigt som Gransäter, men det var kul ändå. Jag tog några bilder men orkar inte lägga över dom på datorn än. Så därför kanske jag gör det imorn innan jag ska till kyrkan.

Amanda och jag håller på att utbilda oss till faddrar för de blivande konfirmanderna. Vet inte om jag kommer vara fadder sen, men lika bra att gå utbildningen nu.

Nu vill Florran ha datorn för något skol arbete. Så ska väll bounce.

Peace out//MB

Teater med små barnen.

God kväll :P

Idag började Nattis och jag med vår teater för dom yngre barnen. Vi hade publik ( som bestod av Gulla, Dilom, Micke, Thanger och Johan/Johanna). Dom verkade vara lite pessimistiska angående våra metoder för att få barnen att lära känna varandra genom lekar. Men jag tycker det gick rätt bra.

Imorn ska jag åka och kolla på Dannes match med 95orna och kanske plugga. Jag vet faktiskt inte om jag har någon annan läxa än dom två som jag har till imorn. Men det är bara hemkunskap och fysikläxa. Great!! Eller inte. Jag vill ha lov, inte sommarlov men påsklov. För med sommarlovet kommer balen och jag måste fortfarande fråga någon.

Who, who, who???
That's the big question.

Peace out//MB


I skolan.

Shooo!

Nu sitter jag i skolan med Panda och Linda (som vanligt). Vi har en vikarie på biologin så alla gör lite som dom vill.
Vi är inne på facebook m.m. och bara chillar.
Vi ska nog jobba senare, men just nu pallar jag inte.

Jag har fortfarande inte löst vem jag sak gå på balen med problemet, och lärarna gör det inte lättare. Jag tycker att man ska få med vem man vill, men då kanske någon inte blir bjuden och måste gå själv. Visst jag förstår att det inte vore så kul för den personen. Men i den situationen så kanske den som inte hade någon att gå med skulle kunna gå med ett gäng av sina tjej kompisar. Det vore roligare för dom än att bli tvingad att gå med någon man inte vill gå med. 

What ever life is tuff and shit happens. The thing is how you deal with them.
Jag brukar tackla mina problem med ord, inte elaka ord utan genom att tala/skrika åt personen :P. Jag vet man ska tala lungt och försiktigt men ibland funkar inte det.
Gör det bästa av situationen. Om det är att skrika så kanske det är vad som gäller.

Jag ska börja lägga ut fler bilder på min blogg. Det är tydligen vad som lockar folk. Då säger dom till sina vänner " Såg du bilderna på hennes blogg". Då vill alla se dom bilderna och så sprider sig min blogg från människa till människa. :D

Then I'l be famous. I'll never forget all of you then, (om jag visste vilka ni var :P)

Peace out/MB


What a weekend!

Hej hej.

Ännu en helg som är slut. Jag vill inte klaga men tiden går fett snabbt.
Känns som om det var igår som jag började 9an. Visst det ska bli skönt att börja gymnasiet, men jag är nästan 100% säker på att man kommer tappa kontakten med många. That's almost sad. Vissa vill man ju inte ha kontakt med. Om ni kommenterar den meningen så känner ni er träffade, man tar inte åt sig om man inte känner sig skyldig. Så om ni kommenterar den så kanske ni gjort något som ni vill be om ursäkt för.

I helgen har jag vart kattvakt åt grannens två katter. Jag tog några bilder på dom som jag kanske lägger upp sen om jag orkar.

Danne hade match idag med 95orna. Är man proffs så får man spela med dom äldre:P (stolt syster). Dom spelade mot Tierp och vann med 13-1. Danne gjorde 3 mål och 2 assister.
Aiks tränare har pratat med min pappa om att dom vill att han ska spela med dom. Ja jag är överstolt, men att bli en bra hockeyspelare är verkligen något som han vill. Jag är den uppmuntrande typen så jag finns där för att stötta honom. Plus så älskar jag hockey så jag är nästan på alla hans matcher. I alla fall dom jag hinner till och kan åka till.

När han är känd så kommer han komma ihåg mig. Hans syster som alltid fanns/finns där för honom. That's what family is there for.

I love my family

Peace out//MB

God förmiddag??

Hej hej.

Jag sitter hemma och tråkar. Har typ inget att göra så jag skriver om mitt "intressanta" liv i min blogg. Jag sitter inne på facebook och MSN samtidigt men det är inte så många som är inne. Som vanligt lyssnar jag på musik, idag är det lite blandat. Lite hip hop, lite R&B m.m.

Jag ska baka eftersom det är kul. Det blir mina älskade chocolate chip cookies. Damn dom är super DUNDER.

Peaec out// En snart mjölig MB

Elton Jhon!

Hej hej!

Idag har jag gjort klart listorna till teater- och dansgrupperna det var lite stressigt men kul. Jag gjorde det med Nattis och Mike. Vi flamsade nog mest, men vi fick det klart. Jag tycker att Mike borde vara med i teatergruppen eftersom att han är kul och galen som mig och Nattis.

Jag har diskuterat med Florran om hur länge vi skulle vilja leva på resperator om det var nödfall. Vi var ganska överens om hur länge man skulle ligga där. Det berode ganska mycket på hur illa situationen var.

Jag sitter med Florence nu och sjunger på några gamla Elton Jhon låtar. Jag älskar Your song, den är DUNDER!
Candle in the wind är också en jättebra låt när man sjunger versionen till Prinsessan Diana.

Jag måste fråga någon om dom vill gå på  balen med, eftersom jag är med i kommitén. Jag har fått förslag från mina vänner, men den lärare som är ansvarig tycker att jag ska gå med (...) eftersom vi  kommer så bra överens och hon tycker att vi är söta. Jag tycker inte att det vore en dum idé men vi får se. Jag vill inte tvinga någon till något och jag vill inte känna mig tvingad till något. Därför ska jag tänka på det hela över helgen och sen göra något på Måndag. Något som jag själv valt att göra. Vi får se vad det blir.

Peace out// En funderande MB

Godmorgon!

Hej hej allihopa.

Idag har jag sov morgon så jag hinner och orkar skriva ett inlägg innan jag går till skolan. Jag börjar 09:10 så jag har ca 40 min på mig. Jag har redan bytt om så jag har gott om tid.

Igår somnade jag så fort jag hade ätit. Jag orkade inte ens läsa eller titta på tv. Det var en ganska stressig dag igår, jag hinner aldrig gå hem på Torsdagar om jag ska till min träning. Men igår så fanns det inget vanligt schema för mig att följa. Detta var tack vare att jag är med i cafégruppen och eleverna på vår skola har börjat bete sig som idioter igen.
Dom skriker och svär och slår oss som jobbar i cafét. Ingen tänker på att vi gör detta frivilligt så att alla ska kunna äta.
Så igår hade vi ett akut cafégrupps möte. Vi kommer också ha ett akut elevrådsmöte närsta vecka, plus så ska jag tala med rektorn om 3 stora punkter och ha nationella prov.

Jag är ju frivilligt med i: cafégruppen, elevrådet, stödgruppen och som dramalärare i skolan, så jag får bita ihop. Det kunde ha varit jobbigare om vi hade haft en massa andra prov nästa vecka. Annars så får jag säga till den som är ansvarig för alla tre grupper så får jag ta en liten paus. Jag kan ite ta en paus från drama saken eftersom vi bara är två elever som jobbar på det.

Jag har märkt att jag har blivit äckligt trött på sistonde. Jag har även blivit extra törstig. Igår drack jag 3 st 2liters flaskor, 5 st 1liters och sen en massa glas vatten. Vad kan detta bero på? Om det är någon som har en idé så kan ni väll skriva det. Nu sitter jag här och allt jag kan tänka på är att jag borde dricka eftersom jag är törstig, så nu ska jag det.

Peace out//MB

Engelska:(

Shooo.

Nu sitter jag i skolan och jobbar med engelskan. Jag jobbar tekniskt sett inte eftersom jag bara lyssnar på musik och skriver i min blogg, men snart. Vi jobbar med ett grupparbete men min grupp har inte kommit än. Så jag lyssnar på en massa David Archuleta låtar som: Crush och A little too not over you. Dom är jättebra. Om man gillar halv gaya kärlekslåtar.

Nu kom min grupp, eller den jag arbetar med. Vi är liksom bara två i vår grupp. Så det är mer som ett par. Det är Panda som jag arbetar med. Det stod på hennes röv igår eftersom hon hade på sig byxorna som hon beställde när klassen beställde sina klasskläder. Jag kanske lägger ut en bild på våra kläder någon gång.

Jag ska jobba nu men skriver sen.

Peace out//MB

So little time!

Hej hej.

Igår orkade jag inte blogga när jag kom hem eftersom vi kom hem vid 22.30 och jag var trött.
Men idag är jag pigg och glad. Okej kanske inte pigg men jag är glad.
Vet inte riktigt varför men ibland blir man bara extra glad.

Det kan ju bero på att det känns som om mycket med skolan är klart. Jag har gjort den jobbiga delen på svenska b-delen i nationella. Jag gjorde den med Filip (Flip), vilket var jätte kul. Vi hade kanska lika uppfattning oom hela texten, plus så är han jättelätt att jobba med.
Jag och Nattis är även klara med att dela ut lappar och informera om en teatergrupp som vi har fixat för de yngre eleverna.
Sen har jag pratat med vår bal ansvarige och hon sa att jag passade perfekt för balkommitén och att FIip också skulle vara med i den, så idag frågade jag honom och nu är han med i den. Så allt bara löser sig. Jag är glad att Flip är med i kommitén. Han ar en ganska lugnande effekt på folk, vilket kan behövas när balen nalkas.

Det var väll allt jag hade att säga. När jag hittat en balklänning så lägger jag ut bilder på den.

Peace out//MB

SM-slutspel!!

Hej hej.

Snart drar SM-slutspelet igång och jag är skit taggad. Jag hoppas att det går bra för Brynäs. Men det är ju klart med Jacob Markström i mål så ska dom väll klara det. Ingen press Markström jag vet att det är ensamt att vara målvakt.
Plus knäskadan han har så känns det verkligon som om jag förstår honom +/- det att han är kille och spelar hockey istället för fotboll eller det faktum att han kör i Sveriges bästa hockeyliga. Men annars så är vi ju samma person.

Jag vill ju inte verka som ett läskigt fan som är kär eller något, men jag tycker att Markström är den bästa målvakten i ligan. Plus så var han ju bäst i JVM i år. Så jag hejar på Jacob Markström.
Nu undrar ni säkert när SM-slutspelet drar igång och det är på Torsdag.

Peace out//MB

RSS 2.0