Hemma i Bålsta igen.

Hej hej.

Nu är jag hemma i Bålsta igen. Jag saknar Nordmaling och Umeå. Är det konstigt att jag vill tillbaka redan? Imorn är det skola men på torsdag så är jag i Karlstad. Yes jag ska bort igen och jag får 2 dagars ledigt från skolan för att titta på hockey. Daniel ska spela resport cup och hela familjen ska följa med.
Nu kommer en fråga från mig till er läsare: Hur många böcker läste ni under sommarlovet?

Peace out//MB

Jag är i Nordmaling! Yeees!

Hej hej.

Just nu sitter jag vid Albins dator i Nordmaling. Jag sitter också i Albins rum med Albin och Lina. Vi har precis haft fest men nu har typ alla gått hem. Albin vill bli av med oss för att kunna spela spel och sen sova. Vi lyssnar på musik och hör Albin gnälla. Albin bor i Nordmalings största hus. Hans bästa vän är Lina Hedberg (ovan nämnda Lina) och han säger exakt vad han tycker till vem och vad som helst. Jag kom fram igår kväll och har hunnit träffa Linda (den som bor i Umeå och inte Bålsta) och Klara som också bor i Umeå. Dom brukade gå i samma klass som jag. Jag bor hemma hos Albin med min familj nu under resan. Men nu måste jag dra för Albin torterar mig.

Peace out skriver kasnke imorn när jag kommer hem//MB

Lina verkar ha utvecklat kroppskomplex :S. Borde jag vara orolig???

Vi vann!!

Hej hej.

Jag tänker börja med att skriva lite om vad jag gjorde igår.
Jag åkte ner till "festival" platsen och gick omkring sen åt jag med Mizz B och Danne på Finkan. Där mötte Panda och Linda mig med Pandas kompis Gustav. Sen gick vi omkring och jag samlade på mig knappnålar och andra roliga saker. Helt plötsligt ropar dom från scenen att det ska vara en tävling där. Självklart springer vi dit och tränger oss före så att dom som dömmer tävlingen ska se att vi är med. Tävlingen gick ut på att vara entusiastisk under en uppvärmning. Jag, Panda, Linda och Gustav sjöng med, klappade, hoppade och skrek där man skulle. Vi ägde! Man kunde vinna en stor chokladask. Men vi vann inte den :(. Jag vet nu är ni alla super förvånade. Men jag och Gustav vann var sin hatt. Dom är guldiga och det står norrlands guld på dom. Jag kan nog lägga ut en bild någon gång. Vi var jätte duktiga. Sen lyssnade vi på när folk sjöng på scenen. Jag blev tvingad att dansa med några från the voice av min syster och några av våra kompisar för att nöja en kille som hela tiden tjatade om att jag borde dansa med honom.

Dagens händeler.
Jag har spelat match idag. Vissa kanske redan visste men andra kanske ville veta jag är målvakt. Idag spelade vi mot Danmark och det gick skit bra. Vi vann med 10-0. Japp ni ser rätt jag höll nollan. Det var det possitiva det negativa var att jag blev trampad och sparkad på när folk ville åt bollen. Jag har fortfarande ont i magen och mer ont i knäna. Men men jag överlever.

Peace out//MB

Håbo festdag!

Hej hej.

Idag är det Håbo festdag. Vet ni vad det betyder? Tivoli, stånd och en massa andra roliga saker. Jag ska köpa mig en massa godis och gå på tips promenad. Jag vet jag låter skit töntig men det är roligt. Men nu måste jag dra jag ska möta Panda, Linda och Jossan.

Peace out//MB

P.S Jag kanske bloggar senare ikväll.


Jag hade rätt.

Hej hej.

Jag hade rätt. Jag var i samma grupp som en massa I-think-I-know-it-all barn plus så var jag ensam från 9an. Men men nu skiter vi i det och spolar fram till idag. Dagen typ flög förbi och sen bestämde jag, Amanda och Linda att vi skulle ta en promenad. Vi tar på oss skorna och när vi ska gå blir dom pissnödiga. Linda är tillbaka först eftersom att hon gick en stund innan Amanda. Linda och jag bestämmer oss för att vänta på Panda på scenen. På vägen dit blir vi stoppade av en lärare som undrar varför vi går inne med skor. Jag och Linda fortsätter gå och sätter oss på scenen, men snubben fortsätter följa efter oss. Vadå fattar han inte att vi inte bryr oss. Hur som helst fortsätter han förklara hur "han inte förstår" varför vi måste gå inne med skorna. Fast vi förklarar att vi inte tänkte på det så står han kvar. Sen fortsätter han klaga och vi är trevliga och nickar ooch säger "mmm" och "jag förstår" men han blir ändå inte nöjd. Vid det här laget har Panda kommit tillbaka och sitter bredvid Linda. Helt plötsligt säger han att han inte gillar min attityd och att jag inte är värd respekt. Vadå inte värd respekt?? Då började jag och Linda skratta och då sa han att jag var respektlös. Men det behöver jag väll ändå inte bry mig om eftersom jag är inte värd respekt då behöver jag väll inte visa respekt heller.
Jag har blivit förolämpad 3 gånger från slutet av 8an tills nu.
Här kommer min lista:

1. Musikläraninnan "Du är en fjortis. Varför blir du sur när folk kallar dig det??" (Detta orsakade att folk börjat kalla mig fjortis med jämna mellanrum och ibland funderar jag på om jag ska bli ett morotsansikte men då tänker jag: "Hmmm brunt+orange vilken jävla fjortisrand men kommer ha. Fan heller att jag ska gå omkring så.)
Mitt svar: JAG ÄR INGEN FJORTIS!!!!!!
Jag är minst fjortis i min skola typ, alltså förutom alla som är emo. Jag är typ neutral.

2. En lärarinna som jag inte ens har utan bara är med i elevrådet sa detta när jag provade en ny stil: "Va?! Vad har hänt med Carro?? Vad har du gjort med henne?? Du ser ju ut som E.T." Hon kallade mig en varelse från yttre rymden!!!
Mitt svar: VA?!! (Och ett väldigt oroligt ansikte.)
För er som vill veta så hade jag på mig: En kjol (Jag brukar inte ha det eftersom att jag inte gillar det.)
                                                                         Ett gult linne från H&M (Som jag precis hade köpt och folk sa att jag var söt i.)
                                                                         Ballerina skor (Dom var/är sköna.)
                                                                          Och så hade jag fixat lugg för omväxlingens skull.
Låter det som någon JÄVLA E.T???

3. Dagens händelse.

Som ni ser blir jag förolämpad med jämna mellanrum.

Peace out//MB


Skolan är jobbig utan er.

Hej hej.

Skolan började i tisdags för oss Bålsta bor. Jag tycker att det redan känns skit jobbigt. Sista året på grundskolan och man har ingen i fotbolls laget att prata med det om eftersom man hoppade upp en klass men inte ett lag. Men men jag överlever. Vi har redan börjat följa vårt schema och imorn har vi ute dag. Men jag ska se det från den possitiva sidan det är bara 173 eller 177 dagar kvar på grundskolan för oss i Bålsta. Vi har bestämda platser. Vilka 9or har bestämda platser???? Och eftersom att vi är äldst ska vi vara ledare över alla små jobbiga I-think-I-know-it-all barn på vår enhet imorn. Hoppas hoppas hoppas att jag inte blir ensam 9a i min grupp. Dom här 2 första dagarna har varit tråkiga, jobbiga och sorgliga för min del. Jag saknar Mizz B och Sara. Vi brukade alltid vara skit ironiska. Nu går vi alla 3 på olika skolor. Vem ska jag vara ironisk med?? VEM? Varför bytte ni till olika gymnsium? Annars hade jag bara kunnat börja nästa år och allt skulle vara normalt. Jag kommer ihåg mitt och Saras bråk på enheten när vi låg på golvet och drog varandra i håret. Sen gick Florence och tjalla. Eller när vi skrek "Lilla grupprummet" bara för att reta en viss person. Jag saknar till och med hur ni kallade mig bältdjur och cykeloffer :(.  Skitzo polisch+ bältdjur/cykeloffer 4 ever.

Peace out//MB 

Sista dagen på sommarlovet :(.

Nu är sommarn slut. :( Har inte tid att skriva alla skriker på mig om kläder osh masker... Och gud vet vad.

Så hej då.


Måste blogga bättre.

Hej hej.
Jag ska börja blogga bättre. Mina togna läsare måste tycka att det är jobbigt med mina uppehåll. Så jag harr fortfarande inte fått några tips på vad ni vill att jag ska skriva om. Och inga kommentarer på min top tio lista.

Och mitt liv är inte så intressant just nu. Har inte gjort några fler tjockis misstag.

Det var allt. Peace out//MB


Sorry sorry sorry...

Hej och sorry.
Jag har inte skrivit på ett tag men jag har varit på cup. Vi kom 5a. Och allt var domarns fel. Och hon erkände det sen. Men då var det för sent för att ändrapå det. Alla i laget var och är mest troligt super arga. Hade inte ni varit det? Vi kunde ha kommit etta!. Aja det som har hänt har hänt. Nu kan vi inte ändra på det. Men nu kan jag inte skriva mer, jag ska hjälpa min bror hitta en kattunge. Om ni vet vart vi kan skaffa en söt kattunge är det bara att säga till.

Peace out//MB

RSS 2.0