Uppehåll!

Hejsan!

Då var det dags för ett till uppehåll. Jag har slutspel i basketen och med killarna som jag coachar. Det innebär att jag kommer vara stressad. Plus så är Dannes säsong slut och det finns inte så många fler matcher att skriva om.

P-96 i Wings HC vann Upplandsserien och spelade en spännande och intressant final.

Jag kommer möjligtvis skriva om semifinalerna i elitserien och finalerna som jag hinner se. Det ska bli spännade :) Timrå och Brynäs har ju åkt ut och det betyder att HV71 och DIF är klara för semifinalerna. Det ska bli kul att se om Skellefteå tar sig till slut spel, då skulle jag vilja se dem spela mot DIF. Det skulle bli så spännande.

Två till lag måste bort innan semifinalen. Längtar!!

Sen kommer jag även försöka följa slutspelet i NHL...  Pittsburgh Penguins vann förra året och det tidigare året så var det Detroit som tog hem bucklan. Vilket lag blir det i år?
Min basket säsong borde vara slut tills NHL finalerna senast och då bloggar jag nog som jag gjorde förra året. Live and direkt ;)

Men tills vidare:

Peace out//MB

Period tre!

Tredje perioden börjar med ett högt tempo från båda lagen. Västerås ser man tydligt är målsugna och satsar. Inom de fem första minuterna är majoriteten av tiden i Wingszon.

Tiden 13.13 utökar nr 19 i wings Daniel Muzito - Bagenda ledningen till 1-4 utan assist.

Wings HC vinner matchen och Upplandsserien me 1-4!!

Jag sammanfattar matchen och tredje perioden senare ;)

Period två!

Wings börjar den andra perioden med numerärt överläge i 1.41 min. Inget speciellt sker, men Wings skapar chanser och Västerås kämpar på bakåt.

Tiden 5.12 så utökar Wings sin ledning genom nr 5 Emileo Leon aasist av nr 14 Ludvig Vindalh och nr 11 Andreas Ljung. Mycket snygga passningar av killarna. Det står då 1-3.

Sammanfattning av period två:

Wings dominerade spel mässigt under denna period. De
 skapade flest chanser och hade ett väldigt fint spel. Passningarna satt där de skulle för det mesta. Västerås hade lite problem med backspeler och kunde därför inte alltid stoppa attackerna från Wings, men deras målvakt gjorde ett otroligt jobb och släppte bara in ett mål trotts det dåliga försvaret.

Första perioden!

De första fem minuterna är händelselösa. Men tiden 9.21 tar Wings ledningen genom nr 6 Adam engström utan assist.

19 sekunder senare kvitterar Västerås genom Andreas Vännerström. Det står då 1-1 i matchen.
Tiden 10.26 tar Wings ledningen genom nr  5 Emileo Leon, assist nr 20 Christian Beckman.

Tiden  11.29 åker Wings nr 3 Viktor erixon ut 2+10 för checking from behind.

Tiden 11.48 åker Västerås nr 18 ut 2 min för hooking. Spel 4 mot 4.

Tiden 14.41 åker Västerås nr 21 ut 2 min för holding. Spel 4 mot 5.

Sammanfattning av period ett:

Båda lagen hade sjukt många chanser. Men jag tror ändå wings skapade fler chanser för mål.
Men vi får se det är två perioder kvar, mycket kan hända.

Serie final Uppland U14 :D

Tjena!

VS

Då sitter man i Pinbackshallen och fixar allt inför seriefinalen för upplands U14 grabbar. Det är Wings HC mot Västerås IK. Det kommer bli en spännande match och jag ska försöka uppdatera deb så mycket som möjligt.
Det kommer bli en spännande match och den börjar nu!

Wings 96 ute ur slutspeleet :(

Hejsan!

Arlanda wings HCs P-96 åkte idag ut ur slutspelet i kvartsfinalen.
De mötte Huddinge Tigers och förlorade med 3-0 sista målet på öppen kasse.

Jag kan inte säga att killarna spelade dåligt, för det gjorde dom inte, men dom hade otur. Ingen av deras tillfällen gick in. Huddinges målvakt var AWESOME!! Väldigt stor, men AWESOME! För att vara en stor målvakt så är han väldigt smidig.
Jag är overall nöjd med killarnas insats i kvartsfinalen även om de åkte ut.