Ugly Betty + Desperate housewives!

Hej hej.

Den här veckan är en riktig TV vecka. Det är 9 st premiärer på kanal 5. It's like heaven. Idag är det som ni kanske kan gissa... Ugly Betty som jag tittar på nu och klockan 21.00 är det Despperate housewives. I just love it. Jag har funderar ganska mycket på sistone. Jag ser folk som sitter ensamma i skola och jag sitter med Panda och Linda. Det känns lite elakt att jag har två kompisar som jag kan vara med hela tiden och andra har inte det. Visst dom kanske har någon men dom är ganska ensamma ofta. Så jag har bestämt mig för att jag ska vara social mot någon av dom. Bara som ett expriment och se om den blir mer social eller kanske lite glad. Vad tycker ni om det? Men det känns som om jag måste dissa Panda och Linda lite. Det känns lite jobbigt eftersom att det alltid har varit vi 2-3 (Linda kom in i gruppen i 8an). Man kan ju inte heller bara ta in någon ny i gruppen hur som helst. Brukar ni känna så med era kompisar? Jag tror att vi skulle kunna vara vänner livet ut. Men jag vill också ha vänner på sidan om. Vänner som jag skulle kunna ha livet ut fast på ett annat sätt. Jag kanske borde prata med dom.. Vad tycker ni? Jag behöver tips. Visst jag skulle kunna lösa detta på 3 sekunder själv men lite råd har aldrig skadat.

Peace out//MB (God please help me)

Back to school.

Hej hej.

Idag har jag som vanligt varit i skolan. Det var inte så kul, men jag fick 61/63 rätt på ett prov. Ämnet var sexuallkunskap och dom ville typ kolla om vi visste vad olika ord hade för betydelse. Jag fick mest rätt. I'm so proud of myself´. Jag har räknat ut att jag vill gå antingen NV eller Omvårdnadsprogrammet. Jag vill bli barnläkare. Jag vill inte jobba med dom här äldre barnen utan dom små ock söta. Typ bebisar som måste ligga i kuvös för att dom kanske är födda för tidigt. Eller så kanske jag kan bli kirurg på yngre men då får jag ju aldrig använda mina pedagogiska talanger. Jag vill säga grattis på namnsdagen till alla som heter Mikael & Mikaela och så vill jag säga grattis till Leo. Han är jättesnäll. Jag ska börja skriva grattis till folk på deras namnsdag i min blogg. Det verkar bara så trevligt, även om man inte känner personen. Eller vad tycker ni? Är det trevligt eller bara skumt?

Peace out//MB. Nu ska jag se på family guy.

Barnvakt :(.

Hej hej.

Lördag kväll och jag sitter hemma och är barnvakt. Det är fett tråkigt. Jag har precis tittat klart på "Superhero movie". Den var superbra. Jag börjar bli trött men man kan ju inte sova medans man är barnvakt. Det vore inte så ansvarstagande. Idag har jag varit hemma och i ishallen.

Jag tittade på finalen i Bålsta cupen för B-juniorerna. Bålsta var med i finalen och det gick skit bra i första perioden. Men sen slappnade dom av. Matchen slutade efter full tid med 4-4. Sen blev det "Sudden Death" i 5 minuter och det blev oavgjort. Då blev det straffar. Nu var det skit spännande, många tycker att straffar är orättvist men det är ju så sporten fungerar så lev med det. Hur som helst så satte båda lagen sina första straffar. Andra straffen satte motståndarna men inte Bålsta (jag kommer inte ihåg vilka vi mötte men jag informerar er om det senare). Sista straffen missade båda. Så det blev 5-6 efter sudden och staffar.

 Jag tycker synd om Bålstas målvakt Thanger (ledsen om jag stavade ditt efternamn fel). Jag vet att som målvakt skyller man alltid på sig själv även om det var mål som var för svåra för en. Men jag tyckte att han var bäst idag. 
Jag glömde min handväska med min plånbok kvar i ishallen. Jag jobbade i caféet. Jag vet inte ens hur jag hamnade där men nu ligger min väska där och jag kommer inte åt den innan imorn. Hur kunde jag ens glömma den? Det här suger. 

Peace out//MB 

Yees! Det är äntligen slut.

Hej hej.

Äntligen är tema arbetet klart. Japp idag lämnade jag in mitt arbete och jag är faktiskt väldigt nöjd med mitt arbete. Okej jag erkänner att jag stressade väldigt mycket i slutet med fördjupningen men det gick bra ändå. Igår orkade jag inte blogga när jag kom hem för att jag hade varit p akuten hela dagen, då menar jag efter skolan. Daniel hade skit ont i sitt lår. Det visade sig vara så att han hade sträckt sin pysoas. Det är någon muskel som går från höften ner till ljumsken. Så nu går både Daniel och jag som retards. Daniel med sin sträckta pysoas och jag med min hälseneinflamation. Man skulle kunna tro att det skulle ha blivit bättre men nej det har det inte. Samtidigt som jag skriver detta tittar jag på: Vem kan slå Filip och Fredrik. Vad går detta program ut på? Dom har huvudet under vattnet och tävlar om vem som kan hålla andan längst. Hon klarade bara 27.6 sekunder. Jag gillar program som Simpsons och Family guy och andra sådana saker. Min bror David hade match idag. Han spelar i Bålstas A-lag. Dom mötte Hedemora och vann med 5-0. David gjorde 1 mål. Jag är väldigt stolt över honom. Men nu ska jag gå och läsa en bok av Meg Cabot. Den heter: Nu eller aldrig och är forstsättninigen på Washington D.C.


Peace out//MB  


Sidney Crosby in Sweden!

Hej hej alla bloggläsare.

Jag ska se Sidney Crosby. För er som inte vet vem han är så ska ni få en liten uppdatering snart. Men först vill jag bara berätta att han kommer till Sverige och spelar i globen 3,4 och 5 oktober. Jag ska titta på träningen den 3. Skulle gärna se Crosby spela match men nu blev det inte så :(. Idag vann också Timrå mot Frölunda 4-2. Nu tillbaka till Crosby.

Fakta om Crosby:

Namn: Sidney Crosby
Ålder: 21 år (född 1987)
Lag: Pittsburgh Penguins sedan 2005.
Position: Center
Han räknas som den största talagen sedan Mario Lemieux.
Wayne Gretsky säger att Crosby kan slå alla hans NHL-rekord.
Han blev den yngste lagkaptenen i NHLs historia i maj 2007 när han blev Pittsburgh Penguins lagkapten. Då var han 19 år och 297 dagar.

Med andra ord Sidney Crosby is #1.
Jag längtar så mycket. Man hoppas på en autograf men ska inte hoppas på för mycket. Fast jag sitter typ på 4 raden från rinken. Jag längtar som faaaan.

Peace out//MB

Home sweet home!

Hej hej mina bloggläsare.

Som vanligt sitter jag hemma i köket och bloggar. Moder min har lagat mat och jag funderar på att äta nu. Igår vann vi (Håbo ff F94) serie finalen. Det betyder att vi vann hela serien. 5-1 mot Gusk. Jag var inte med p.g.a. min inflamerade hälsena. Men det gick bra ändå. Sen tittade hela laget på damerna spela match mot Märsta. Den slutade oavgjord. Jag märkte att det är roligare att titta på bröderna spela hockey än att se damerna spela fotboll. Sen åt hela laget på Vina del mar. Jag åt kyckling sallad. Den var godkänd. Linda mötte mig när jag var klar och sen gick vi till Amanda. Där spelade vi kort ett tag, sen gick vi hem till mig för jag skulle hämta kläder. Vi skulle äta på infra och på väg dit så stannade en bil vid vägen. Vi blev alla lite oroliga eftersom vi gick omkring och talade om pedofiler men sen visade sig det bara vara några engelsktalande människor som ville hitta ett hotell eller B&B  att sova på. Vi försökte ge dom vägbeskrivningen till Gästis men vi vet inte om vi ledde dom rätt. Efter det åt vi och sen gick vi till Amanda, spelade kort och tittade på tv. Efter det handlade vi 4 drickor (så att vi skulle kunna blanda), 1 dip, 1 gräddfil, och 1 choklet chip cookies förpackning. Vi hade kul. Idag vaknade vi och tittade på Jims värld och sjöng lite. Sen spelade vi kort  och efter det spelade vi skip-bo men Amandas lillebror. Det var min helg. Jag klarade den utan ett enda tjockismisstag.

Peace out//MB

I'm in pain.

Hej hej mina bloggläsare.

Nu sitter jag här med smärta i min vänsta fot och hälsena och lyssnar på Adam Tensta - My cool. Jag har varit hos doktorn och jag lider av.... hälsene inflamation. Japp min hälsena är inflamerad. Det gör skit ont men vad kan jag göra förutom att vila från fotbollen (igen) och äta antiinflamatoriska mediciner. Wiiie for me liksom. Alltid jag. Men jag vill inte ha något medlidande bara att folk ska förstå att jag tror att gud hatar mig. Jag har bulor från cykel olyckan gör ett halv år sen, jag har knä problem (i båda knäna) och nu har jag en inflamation i min hälsena. Allt jag vill är att kunna träna som jag kunde innan mina knä problem. Alltså 100% smärtfritt utan mediciner. Men det är bara en dröm som inte kommer gå i uppfyllelse innan jag är typ 20 år. Från den ljusa sidan så är det bara 6 år kvar ni jämfört med när jag fick mina knä problem då var det 10 år. Är det någon av er som har problem? Skriv till mig.

Peace out//MB

Alltid jag! Why God why??

Hej hej alla blogg läsare.

Jag vill börja med att svara på en kommentar. Amanda jo du hade förstört den men vissa måste man bara förtränga för att allt ska bli bättre. Detta var ett sådant fall.
Idag hade vi friidrotts dag i skolan. Jag var bäst av tjejerna på: 60m häck och stöta kula. Jag kom trea på kast med liten boll och jag fick inte delta i resten, eller jo i stafetten men den är ju inte individuell. Min fot har svällt upp och jag kan knappt gå på den. Jag hade lite ont först men sen skulle jag hoppa häck och en kille i min klass (som heter Andreas B) ville driva och skrämde mig så jag trampade snett. Jag ville slå mitt egna rekord och kanske killarnas som är på 10,30sekunder mitt är på 13,86. Så jag gick omkring hela dagen och haltade. Det gjorde och gör skit ont. Men men man gör det man måste. Jag var den enda tjejen som var där från min klass men som tur tävlade men mot alla 7-9 i hela skolan. Jag blir alltid skadad. Jag ville ju slå mitt rekord i häck. Fast det gick ett rykte om att någon slog mitt rekord i häck. Jag får ta reda på det imorn och sen så får ni veta. Har ni friidrotts dagar i era skolor? Tycker ni att det är bra? Brukar ni vinna?

Peace out//MB

Finaly!

Hej hej.

Äntligen har jag fått fler kommentarer tack så mycket. Jag älskar när jag får kommentarer. Jag stavade fel i mitt "Cheesballs mmm" inlägg det stavas skip-bo. Jag har bestämt mig för att göra en lista på mina top tio låtar. Det låter väll kul?


Här kommer listan:


MB's top 10:

1. Flo Rida feat Will. I. Am. - In the ayer 
( I just love it. Super bra "gung" i den.)

2. Flo Rida Feat T-pain - Low ( Säger bara low low low low..)

3. 50 cent featJustin timberlake, Timbaland - Ayo technology ( Vet inte varför jag gillar den. Hatade den i början men sen. People change)

4. Bon Jovi - It's my life ( En sång om att andra inte har något att göra med ens liv)

5. Aerosmith - I don't wanna miss thing ( Så j*vla vacker. Om man verkligen lyssnar på låten och tänker efter. Klart man inte vill missa något som har med personen man älskar att göra. Lyssnar på låten nu.)

6. Run DMC feat Aerosmith - Walk this way ( Orginalet är inte lika bra. Jag tycker dock att han som sjunger i Aerosmith har läskigt stor mun. Men dom äger ändå.)

7. Eric Clapton - Tears in Heaven ( Det var synd att hans son var tvungen att dö för att han skulle komma på den här låten. But I love it.)

8. Jonas Brothers - SOS ( I just love it och Nick (den men all talang i bandet) är inte så dålig)

9. Sara Bareilles - Love song ( Den har en betydelse och är djup)

10. Timon feat Pumba - Hakuna Matata ( Som dom säger " Det är ord som är bra")

Det var min top tio lista. Den här gången, man vet aldrig jag kanske ångrar mig imorn. Jag skulle gärna vilja få kritik på min lista. Eller bara allmänna kommentarer. Som sagt I love kommentarer.

Peace out//MB


Chees Balls mmmm.

Hej hej igen.

Idag gick jag, Linda och Panda till centrum efter att ha fått komplimanger från småbarn i skolan. Vi köpte chees balls, holiday dip, coca cola (bläää) och fanta exotisk thrill (underbart). Sen gick vi hem till Panda. Jag trodde att jag hade ca 45 min på mig innan jag skulle till BCJF (gymnasiet i bålsta) för att ha matte. Vi sitter som vanligt och spelar skipo, äter chees balls och dricker Fanta exotisk thrill och coca cola (som bara amanda och linda dricker). Klockan var kvart i tre när vi började och jag tittade inte på klockan igen förren 5 över halv 4a. Då kom jag på att jag började klockan kvart över tre. Jag fick panik och började stressa. Jag bad amanda och linda följa med mig för att jag inte visste vilken sal jag skulle in i. Dessvärre visste inte dom det heller. Så vi gick omkring och jag kom 40 minuter sent. Det tog oss ca 20 minuter innan vi hittade rätt. Jag hade räknat fel jag började kvart över 3 inte halv 4. Fett pinsamt. Men men jag överlever.

Peace out//MB

Ny info.

Hej hej jag har ny info om dagen vi alla ska dö.

Vi ska alla dö den 9/10-08. Japp ni måste vänta en hel månad. Men tänk på det possitiva nu hinner ni göra allt mycket som ni inte hade hunnit göra om ni hade dött igår. Nu har ni 29-30 dagar på er innan ni sugs in i ett svart hål och dör. Det är åtminstånde teorin. Jag tror inte att gjorde kommer sugas in i ett svart hål. Jag tror att vi alla kommer att överleva och
jorden stannar kvar i sin perfekta omloppsbana. Men jag är ju ingen atomfysiker eller vilka det nu är som kan allt om sådant. Men jag vill veta vad ni tycker om detta och vad ni tror.

Peace out//MB

Death is almost here.

Hej hej.

Jag har nyss kommit hem från skolan där folk sprang omkring och sa att jorden skulle gå under. Jag stoppade en av dom och frågade men allt jag fick till svar var "Vi kommer alla att dö". Men sen sa min kompis Madde att det sägs att man ska prova göra om Big Bang eller något och det sägs att alla kommer dö då. Jag tvivlar starkt på att detta kommer att hända. Vem är det som har kommit på en sådan sak. Har någon av er läst det i någon tidning? Jag visste inget fram tills alla skrek "Vi kommer döö!". Om någon skulle hitta på en maskin som skulle kunna utrota all mänskliget så skulle den personen vara galen.Vem vill utrota den mänskliga rasen? Who are you?

Peace out//MB

Fast i skolan.

Hej hej  alla bloggläsare.

Nu sitter jag i skolan och jobbar med mitt så kallade "tema arbete". Temat är Kina och OS. Visst låter det kul...Eller inte. Det ända bra med saken är att vi ska ha paralympiks i slutet och äta kinamat för att avsluta allt. Jag längtar fatta vad kul rullstolsreace och allt. Jag kommer säkert (tack vare min otur) ramla med rullstolen och välta alla runt omrkring mig. Men men man får väll hoppas på det bästa. Jag "jobbar" med att ta reda på vilket djur år jag är född i. Men det har jag vetat ända sen jag var 10. Jag är född i hundens år.
Jag och några kändisar som Michael jackson, Madonna och Winston Churcill. Japp och snart är jag också känd. För som sagt I´m shooting for the stars.

Peace out//MB

Look at me!

Here I am.

Hur orkar ni??

Hej hej .

Jag vet vad ni tänker "bloggar hon redan igen" men ja det gör jag. Det ser man ju klart och tydligt. Anledningen till att jag gör detta är för att fråga er bloggläsare en fråga. Gillar ni verkligen när bloggare skriver allt dom gör?? Typ ett inlägg varje timme. Jag tycker bara att det är jobbigt med undantag som t.ex little s för det är alltid något kul på gång med henne. Men jag menar som korta inlägg där det bara står "Nu ligger jag i sängen och har tråkigt. Hej då"? Gillar ni sådant? Jag finner det skit tråkigt och orkar bara inte med det. Liksom kul för dig att du ligger i sängen men skaffa dig ett liv. Hur många håller inte med mig? Jag vill att ni kommenterar detta inlägg så jag får veta om ni vill att jag ska sitta här och skriva varje timme eller som jag brukar. Man gör ju det läsarna vill.

Peace out//MB


Sitting here alone:(

Hej hej alla bloggläsare.

Just nu sitter jag i köket helt ensam och snuvig. Jag hade ju kul i helgen men resultatet blev att jag nu är förkyld. Jag vill tacka för kommentarerna som jag har fått in. Det betyder mycket att veta att folk läser ens blogg. Men jag har ändå inte fått någon kommentar på min musik stil. Betyder det att den är helt okej eller vadå? Eller på sättet jag skriver om matcher. Borde jag göra det mer intressant?
Idag har jag varit i skolan och det sög. Visst läraren var sjuk men den föreläsningen han skulle ha var/är viktig för mina betyg. Jag städade i cafetérian istället med Mimmi och sen kände jag mig riktigt generös så jag bjöd Tor ( en hockey spelande kille i min klass) på en macka. Visst är jag snäll?
Jag kan inte logga in på Bdb!! Något är seriöst fel! Hjälp mig någon.
Men nu måste jag dra ska hjälpa min syster.

Peace out//MB

Sitter i bilen.6/9

Hej hej alla bloggläsare.

Nu sitter jag hemma i Bålsta efter en helg i Kil och Arvika för att titta på Wings HC Arlanda spela i Resport Trophy. Vi kom tvåa i grundspelet. Där mötte vi några riktigt bra lag som t.ex Malmö Redhawks, DE hockey och Foc Farsta.
Så här såg det ut:

Torsdag
Wings HC Arlanda - DE Hockey 3-3
Brinken IF - Wings HC Arlanda 1-3
Wings HC Arlanda - Sala Hockey 5-1
Mariestad - Wings HC Arlanda 1-5

Fredagen
Kils AIK - Wings HC Arlanda 5-0
Wings HC Arlanda - Malmö Redhawks 2-2
Foc Farsta - Wings HC Arlanda 1-2

Lördag
Hanhals - Wings HC Arlanda 1-3
Wings HC Arlanda - DE Hockey 2-3 efter sudden death, straffar och sudden straffar.

Idag
IFK Täby  - Wings HC Arlanda 1-5

Wings HC Arlanda kom 5a på hela turneringen av 56 lag. Jag är stolt över dom.
Nästa helg är det Bålsta cupen.

Peace out//MB

P.S Vi är den bästa klacken. Vi skriker och hejar och gör allt som man ska.
Därför vill jag bara säga: GO WINGS GO!

Kommentera gärna mitt sätt att vara blogga om sport. D.S

RSS 2.0