Snuskig kyckling igår och allt om idag

Jag han inte skriva igår så jag skriver om både idag och igår nu.
Okej vi börjar med igår. Jag fick hålla på med super äcklig super slemmig kyckling igen. Efter det åkte jag hem fett skönt att komma hem och gå ut med min söta hund Herkules. Sen klockan 17:15 åkte jag till min träning. Jag har äntligen fått börja spela fotboll igen. Sen kom jag hem tittade på "Ugly Betty" (fett kul). Sen tittade jag bara på en massa olika program hela kvällen tills jag sov.

Idag så gick vi tjejer till ungdoms mottagningen och fick lära oss om hur man säger NEJ till sex, droger och alkohol. Sen fick vi veta om p-piller, kondomer och andra preventin medel. Vi fick veta lite om cigaretter och snus och hur det förstör våra kroppar.
Det var inte så speciellt roligt, efter det var allt slut så vi fick två kondomer var och några häften om STI (könssjukdomar). Efter det skulle jag till resturangen men missade första bussen så jag fick vänta på den som går kl 13:00. Qvisten väntade med mig ett tag och sen när jag skulle gå så kramde han mig på ett konstigt sätt. Alltså konstigt för att vara Qvisten. Japp det har varit min dag än så länge men nu ska jag städa och göra mig i ordning för min träning vi ska ha fys pass ( fett jobbigt). Hej då.

Min dag

Idag startade jag denna blogg för att kunna dela med mig av det jag vill dela med mig av.
Idag började min andra vecka som prao elev på Kalmarsand resturang. Det var inte skit kul men helt okej.
Jag fick jobba i köket idag och det var ganska kul, bortsett från att jag var tvungen att skiva super slemmig äcklig kyckling. Usch den typ gled ur mina händer. Får alla göra sånt skit på sina prao platser?? Sen fick jag servera lite folk. Det var kul och inte slemmigt alls (men att duka av det är en annan historia). Efter det bad dom mig och Becca att stå och glo på när en snubbe skivade potatis (med maskin den fuskisen) till raggmunkarna. Inte speciellt kul.
Jag fick också stå och skära rädisor, dom är super små, jag fick typ kramp i mina fingrar. Men maten var väll sådär jag ville äta pasta carbonara. Men gissa vad som ligger högst upp på min pasta. Gissade ni på ett rått ägg gissade ni rätt, inte stekt inte kokt utan rått. Usch det förstörde hela maträtten och fick mig att vilja spy. Men men jag ska inte klaga dom tycker att jag jobbar bra så dom har erbjudit mig ett sommar jobb. Tänker f*n acceptera det.
Aja det var det. Jag bloggar mer imorrn lämna gärna en komentar eller två.


RSS 2.0