Update Philadelphia - Buffalo

En otrevlig tackling från Philadelphias lagkapten leder till att Buffalo får turen att sepla 5 mot 3!
Vad som helst kan hända och trycket från publiken ökar. En full arena med nästan 90 000 personer!

Inget mål under powerplayet, men direkt efter Philadelphia blir fulltagliga tar Buffalo återigen ledningen!
Andra perioden slutar 3-4 till Buffalo.

Peace out// MB

Philadelphia - Buffalo!

Hejsan!

Tänkte skriva lite nu under matchen som pågår och en uppdatera alla om matcherna som pågick under natten.
Just ju pågår Philadelphia - Buffalo matchen som ni kanske kunde lista ut om ni läste rubriken.

Det stod 1-3 efter första perioden som jag missade, för att jag glömde bort att matchen visades idag, men alla gör misstag.

Andra perioden började med högt tempo och mycket avslut på mål för Philadelphia som får mycket tid i anfallzon. Philadelphia som verkligen är igång idag använder den tid dom har för att skapa lägen och lyckas göra två mål innan halva perioden har passerat.
Just nu har Buffalo powerplay och två av deras tidigare 3 mål har gjorts under powerplay.

Nattens matcher!

Hejsan!

Under natten så spelades två matcher i stanleycup.
Nashville - Anaheim och Buffalo - Philadelphia. Jag var inte vaken och såg någon av matcherna.
Men resultaten blev:

Nashville - Anaheim
      4      -      3

Buffalo - Philadelphia
    4      -        3

Nu leder Nashville med 3-2 i matcher och kan avgöra detta imorgon natt.
Buffalo tog ledningen med 3-2 i matcher och även dom kan avgöra allt imorgon natt.

Matcher som man kan se live ikväll är:

18.05 Pittsburgh - Tampa Bay Viasat hockey
19.00 Sverige - Finland Svt 2
21.05 Washington - New York Rangers Viasat hockey & ESPN

Pittsburgh leder med 3-1 i matcher och går vidare vid vinst idag, samma sak gäller för Washington som även de leder med 3-1 i matcher.

Update

Hejsan!

Igår så var jag i Uppsala och tittade på är båda Upplandslagen spelade mot team Bergslagen.
På något oförklarligt sätt lyckades team Bergslagen vinna båda matcherna, trots att dom körde 4 perioder i rad.
Första Upplandslaget förlorade med 0-2 och det andra laget förlorade med 2-3.
Enligt mig så var den största anledningen till båda förlusterna att lagen passar för lite och dribblar för mycket. Dom kommer dock till avslut på mål, men returerna sitter inte. Om dom gick på fler returer och lyckades slå/peta in dom så skulle dom mest troligt vinna fler matcher.

Nu kommer en update på hur läget ser ut i stanleycup

Vancover - Chicago (Från en 3-0 ledning så är det lite pinsamt från vancovers sida, time to get a grip)