Men nu kommer det ett inlägg i alla fall :P

I torsdags tittade jag på en match här i Bålsta och det var inte a-lagets :O :P
Jag tittade på B-juniorerna spela. De spelade mot Almtuna och vann.

De vann med 8-3 och skott statistiken var 31-41.

Ett av målen gjordes av Christoffer Olsson. Det var riktigt snyggt och han förtjänar att hamna i bloggen för det :P
Men något som var mindre bra av honom var att han fick en onödig utvisning :s

Bålsta spelade även med en ny målvakt, Marcus Melander. Han har bytt över från Järfälla denna säsong och detta var hans första match. Jag tycker personligen att han spelade bra och var snabb på fötterna. Men vi får se, det var ju bara första matchen och grabbarna kanske inte riktig har lärt sig hur de ska sammarbeta.

Det ser ut som om det kommer bli en bra säsong för Bålsta iår och imorn är det borta match mot Norrtälje som gäller, jag ska inte med, vi får hoppas att det går bra för grabbarna ;)

Just nu har de samling och ska träna ispass om 44 min :P

Peace out//MB

IDAG BÖRJAR NHL!!

Hejsan!

Idag sätter NHL matcherna igång!! Jag är super taggad. I Sverige spelar Detroit mot St. Louis.

Tjenare!

Idag spelade Arlanda Wings P96 (det laget min lillebror spelare i) match mot SDE.

SDE är ett ny gammalt lag... Det är en blandning av Stocksund och DE hockey. DE har inget 96 lag så därför har många av dem börjat i Sollentuna och andra i Stocksund. Idag mötte vi SDE. Sollentuna har inte gjort om sitt namn till en blandning utan valt att behålla sitt orginal.

Back to the game. Matchens första mål gjordes av en från SDE sorry men jag inte numret. Det var i första perioden då vi hade en utvisad (nr 3 Viktor).

Efter det så gasade killarna på och gjorde 1 mål så att det stod 1-1 när första perioden var slut.

Den andra perioden var bättre för Arlanda. Inga utvisningar och många bra passningar. De gjorde sitt andra mål och avgjorde matchen.

Arlanda                       SDE
Antal skott på mål (totalt):     19                            10

Mål:                                      2                              1

Utvisnings minuter:                2                              8

De som gjorde mål för Arlanda idag var nr 11 Andreas Ljung (assisterad av nr 5 Emileo Leon och nr 23 Tim Westerlund), andra målet gjordes av nr 4 Cherif Cherif.