Gissa vem som har tagit på Stanley cup pokalen...?

Hej hej.
Ledsen att jag inte skrev igår, men jag var upptagen hela dagen. Först åkte jag till Barkarby med familjen och köpte en pool. Sen åkte vi till Kista och där var det typ rea i alla affärerna, jag brukar inte gilla att shoppa. Men när det är rea så kan man ju spendrera lite pengar. Sen kom jag hem och åt kebab, efter det spelade jag lite boule med pappsen och Daniel (min hockey spelande lillebror). Jag och Danne bebstämde oss för att bygga poolen.

Okej nu ska jag skriva om idag.
Jag vaknade klockan 09.00 för att ta ut The Herk och hinna göra mig i ordning för att ta bussen till Enköping klockan 10.30. Buss resan var jätte tråkig. Jag var framme i Enköping vid 11 tiden. Där fick jag vänta i ca en timme för att Veronica (en kompis som bor i Enköping) inte hade sett mina meddelanden om vilken tid jag skulle vara framme. Men det var okej jag gick runt ett tag och såg mig omkring. Kring 12 tiden är jag och Veronica på väg till henne, vi går bara in i hennes hus snabbt och sen frågar hon om jag vill gå ut istället. Jag hann inte ens säga hej till någon i hennes familj. Är jag så pinsam? Aja vi gick ut och tog en promenad i 2 tim och sen åkte jag hem. 

När jag kom till stationen i Bålsta mötte Danne mig, vi skulle åka till Järfälla. Detroit vann Stanley cup i år och därför åker pokalen runt till alla städer i Sverige som har fostrat spelare som spelar i Detroit. Och Niklas Kronwall började ju sina hockey dagar i laget Järfälla HC. Så han var där idag och jag rörde vid pokalen, fick en autograf från Nicke och tog några bilder. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här.

Peace out//MB

Shoo!

Shoo!

Idag har jag badat i Ekilla. Det var varmt men ändå svalkande. Jag var där med Florence (aka Mizz B), David (min storebor), Josefin (Davids flickvän), Daniel (min lillebror) och Samuel (min yngsta lillebror). Där träffade jag Mimmi (min kompis och Umebrud) och så badade vi lite. Sen skulle Mimmi hem... synd. Efter ett tag blev det bråk mellan några killar.
Aja det är typ allt som har hänt idag. Inte en så intressant dag. Så jag ska skriva min lista över mina fem favorit böcker.

MB´s boklista:

1. Twilight:
Den är skriven av Stepanie Meyer. Den handlar om Bella Swan som flyttar till Forks. Där hon träffar Edward. Den finns på svenska och den heter Om jag kunde drömma.

2. New moon:
Den är uppföljaren av Twilight. Jag tänker inte skriva om den för då avslöjar jag allt som händer i ettan. Den finns också på svenska och heter: När jag hör din röst.

3. Eclips:
Den är den tredje boken i serien om Bella. Jag tänker inte skriva något speciellt för allt är avslöjande. Den här boken kommer ut på svenska i september i år. Då kommer den heta Ljudet av ditt hjärta.

4. Washington D.C: Den är skriven av Meg Cabot. Den handlar om Sam som råkar rädda livet på U.S.A´s president och som sedan utveklar romantiska känslor för sonen.

5. Expert på att rodna: Den är skriven av Katarina Von Bredow. Den handlar om Natalie som flyttar med sin mamma ut till "landet" för att bo med sin "nya" pappa  och sin "nya" bror. Problemet är bara att Jerker (hennes "bror") Är 16 år, snygg och spännande.

Nu vill jag få lite kommentarer på min lista.
Ni kanske kan skriva om era top fem böcker.

Peace out//MB

Slånbär??

Hej hej alla blogg läsare.
Jag har precis fått reda på att bären som little s trodde var blåbär och som vi sedan antog var svarta vinbär var.... Slånbär.
Vad är slånbär? Jag har aldrig tidigare hört talas om sådana bär. Har någon av er gjort det?? Om ni har det kan ni väll skriva till mig hur dom smakar.
Nu tänker jag skriva om vad jag har gjort sedan mitt senaste inlägg.
Jag har varit på grill "fest" hos några av mina föräldrars kompisar. Jag var där med familjen. Det var halv kul. Vi skrattade ganska mycket. Och nu är jag hemma och skriver det här. Ska upp och läsa en bok som heter Killar & Tjejer. Inte den bästa bok jag har läst. Hmm jag kanske borde göra en top tio lista.
Skriv vad ni tycker om den ideén.

Peace out//MB


Hänger med Lonja, Jimmy och Elin:D

Hej hej mina trogna blogg läsare.

Just nu sitter jag hemma hos Lonja (min granne och vän), med Elin (min kompis och halv granne) och Jimmy (Lonjas pojkvän och min kompis). Jimmy och jag sitter här och är nostalgiska. För er som inte vet vad det betyder så ska jag förklara, vi sitter och kommer ihåg saker. Vi försöker komma ihåg alla progamledare från när vi var små. Denna lek var Jimmys idé men den var så rolig så vi fortsatte leka:D. Amanda och några andra har hjälpt till via sms, så jag och Jimmy vill tacka alla för den hjälp vi får.

Programledare från när jag och Jimmy var små:

Arne Vajse: Var på 1an varje julafton.
Leif 'Loket' Olsson: Bingo Lotto.
Bengt Magnusson: Vem vill bli miljonär?
Jörgen Lantz: Björnes magasin.
Johan Anderblad: Johan i Bolibompa, Ni vet Dektektiv Johan, vi nämner inte resten för dom kom vi ihåg.
Lars 'Lasse' Berghagen: Allsång på skansen.

Det här är alla som vi har kommit på just nu. Och jag ska på grillfest så det blir nog inga fler idag. Men vi skulle gärna vilja höra om programledarna som ni kommer ihåg.

Peace out// MB

Tvätta The Herk och baka med Mizz B and little s

Idag var den varmaste dagen i mitt liv. När jag vaknade kände jag hur mitt blod kokade i mina ådror. Jag tänkte att om jag öppnar fönstret blir det säkert mycket bättre, men nej nej fortfarande skiiiiit varmt. Jag vet att jag borde njuta av värmen medans den är här, men kan man inte sänka bara några grader?
Hur som helst så frågade Mizz B (min stora syster som alltid säger roliga saker som little s citerar) mig om jag skulle följa med henne ner till little s (vår kompis Sara som hittar på roliga saker) och baka paj. Jag sa naturligtvis ja. Vem säger nej till paj? Mizz B stack vid 3 ooch jag sa att jag snart skulle komma ner. Precis när jag skulle gå kom jag ihåg att jag måste tvätta hunden idag. Så då gick jag upp för trappan för att byta om. När jag hade bytt om till mina surfshorts och min bikini överdel gick jag ut till framsidan och stängde grinden. Sen släppte jag ut The Herk (min hund Herkules). Sen tog jag fram vattenslangen och vattnade gräset och mammas blommor. Sen skulle jag tvätta The Herk. Men så fort han såg att jag var på väg mot honom med vattenslagen sprang han iväg. Så jag var tvungen att jaga honom, efter att tag fick jag tag i honom och då blötte jag ner honom. Sen tvålade jag in honom, och typiskt min otur så springer han iväg igen. Då var det bara att börja om igen. Han springer iväg och jag jagar honom, sen mitt i allt halkar jag. Det gjorde skit ont jag landade på rumpan:(. Men jag fick tag i honom igen och skjölde av, torkade och kammade honom. Under denna tid har Mizz B och little s ringt typ 5 gånger och bett mig ta med havre. Klockan var typ kvart över fem nu. Så jag gick ner och var framme vid typ halv sex. När jag kommer dit är dom fett sura på mig för att jag är 2,5 tim sen. Hur som helstt så börjar vi baka och Sara ska tina blåbären då märker vi att det inte är blåbär utan det är svaratvinbär. Så vi drar till centrum och köper en blandning mellan hallon och blåbär. Sen bakar vi klart och äter det vi bakat och nu sitter jag här hemma, och skriver i min blogg.

Det var typ min dag.

So this is MB saying: Peace 2 U

B3´s svull och film maraton kväll!!

Shooo!

Jag orkar inte skriva om allt som hände innan jag gick ner för backen och träffade Amanda och Linda (Linda är en av mina bästa vänner). Så ni får en sammanfattning: Jag vaknade och sa till Jossan att jag inte skulle med till stranden, sen började jag skriva med Stefan  (en killkompis som bor i sollentuna). Sen gjorde jag mig i ordning för att träffa tjejerna i centrum.
Nu skippar vi resten av vad jag gjorde och hoppar tills då jag träffade tjejerna.

Tjockis misstagen:

Jag, Amanda och Linda är inne i centrum och  ska handla till vår svull-kväll. Vi går omkring inne på ica och är inte speciellt sugna på något. Sen säger jag "Vi borde kalla det tjockis kväll istället, eftersom att vi ska äta som tjockisar"
Linda börjar fnissa hysteriskt och jag vänder mig om bara för att se en kraftig dam stå och blänga på mig. Liksom det var inte som om jag kallade henne tjockis. Jag menade inte att någon var tjock. Hur som helst bestämmer vi oss för att barra gå runt tills vi hittar något gott. 
Då börjar vi helt plötsligt diskutera detta
Amanda: Vad vill ni äta??
Jag: Hmm..
Linda: Jag vet inte. Jag vill ha glass.
Jag: När ni tänker svull kväll vad ser ni framför er?
Amanda: Hmmm...
Linda: Jag vill ha sån glass som jag åt i thailand.
Jag: Jag ser en massa onyttig mat framför mig. Högar med kakor då blir man riktigt fet.
Linda börjar fnissa igen. Jag vänder mig om och en dam står och och håller i kakpaket. Hon vänder sig inte om men jag och Linda betsämmer oss för att det är bäst om vi drar. Det var tjockis misstagen.


En promenad med tjejerna:

Amanda, jag och Linda betsämmer oss för att ta en promenad. Vi går som om vi ska till Ip-gallerian, medans vi går pratar vi meningslöst på om allt och inget. Jag hör några killar eller män som pratar bakom en buske. Men vi fortsätter bara prata och helt plötsligt så skriker en av killarna till bakom busken. Det var skit läskigt och vi tjejer bara skriker. Då hör vi hur killarna börjar skratta. Hallå vad var det roliga med att skrämma tre oskyldiga tjejer som bara går där?? Men vi går bara bort till gungorna där borta och gungar och fortsätter prata meningslöst. På vägen tillbaka sitter dom fortafarande där och pratar men ingen av dom säger något till oss eller försöker skrämma oss.

Det var allt jag hade att säga om min dag. Kommentera gärna.


This is MB saying: Peace 2 U


Vet vet det var fett länge sen.

Heeej!!

Jag vet att det var skiiiit länge sen jag skrev, men jag glömde bort mitt lösenord.
Men det är inte som om det är många som läser den här bloggen. Inte än men men snart kommer typ alla läsa min blogg. Ja jag vet  att nu tänker ni säkert vadå bra självförtroende. Men om ingen annan ska säga sådant till en måste man ju göra det själv. Så jag har bestämt mig för att inte skriva om mode i min blogg. Okej jag vet typ inget om mode men även om jag gjorde det skulle den här bloggen vara mode fri. Så nu kan alla som vill läsa om mode kolla in blondin bellas blogg. Ha det så kul. Ni som är kvar kan väll komentera så jag vet vad ni vill läsa om. Jag kan skriva om mitt liv tills dess.

Okej jag kan inte skriva så mycket om idag. Jag vaknade typ vid 11. Sen skrev Panda till mig (Panda heter egentligen Amanda och är min bästa vän). Sen ringde Josefin (min storebrors flickvän) och ville åka till stranden, men mamma kunde inte skjutsa oss. Så vi valde att fika på Åbergs. Vi satt där i typ 3 timmar. sen gick vi till Arken ( djur affären) och köpte en syrepump till Beritt och Brorsan ( namnen på Josefin och Davids fiskar, David är min storebror). Efter det gick vi hem till David och Jossan och bara var där ett tag. Och nu sitter jag här och märker hur tråkigt mitt liv är.


Peace out tills vidare// MB


RSS 2.0