Matcher!!

Hejsan!

Just nu när jag sitter här och bloggar så pågår det matcher :D Japp ni hörde rätt!! Elitserien har satt igång!!
På Canal + sport 1 kan man se HV71 - DIF och just nu så står det 3-4.

När jag kom hem för ca 10 min sedan stod det 3-1 till HV.
Sedan dess har det bara gått nerförs :( HV71 har tappat sin spelteknik och många passningar kommer igenom deras försvar :S Inte vad man vill se så här tidigt i säsongen.

Nu blev det 4-4.


I de andra matcherna står det just nu:

Timrå - Brynäs
   1    -    1

Skellefteå - Luleå
   3    -    0

Modo - Frölunda
   2    -    3

Södertälje - Linköping
   1    -    1

Färjestad - Rögle
   1    -   0

Och under tiden som jag skrev den här listan så har HV71 gjort ännu ett mål så att de leder med 5-1 och nu är perioden slut.
Bara sista perioden kvar.

Det som alla i hockey Sverige pratar om är Foppas comeback. Det är en stor grej efter 2 år utan hockey. Han spelar inte i boxplay och har haft många utvisningar i 2:a. Han verkar inte ha några problem med foten just nu så vi får väll se. Hans mål är ju att kunna spela i NHL igen.


Vill intervjua!

Hej hej!

Jag ska börja blogga så j*vla mycket bättre. Eller jag ska försöka :D
Jag måste försöka.

Men något som jag verkligen känner mig sugen på att göra är att intervjua någon. Alltså inte någon random person on the streets, utan någon hockey spelare. Alltså någon hockeyspelare som är ganska känd :P inte för att de inte duger annars utan mest för att det alltid är roligt, att se om folk är så att de vet om att de är kända och känner att de kan skita i resten. Eller om de fortfarande bryr sig om resten av världen :P

Några kända svenska hockeyspelare som jag skulle vilja intervjua vore:

Jacob Markström

Dick Tärnstöm

Johan Harju

Linus Omark

Mark Owuya

Viktor Hedman
 

Sen skulle jag även vilja intervjua hockey kommentatorn Niklas Wikegård


MARK OWUYA


NIKLAS WIKEGÅRD

Peace out//MB


Home!

Hej igen.

Idag ska jag egentligen bara plugga eftersom att jag faktiskt tog ledigt från min träning för att plugga inför ett prov som jag ska ha imorn. Men jag kände att jag bara var tvungen att blogga lite till, eftersom att det faktiskt var läääängesen jag sist bloggader om man inte räknar med dagens inlägg :P


Elitserien börjar väll vär som helst nu, det har jag redan nämt idag... Konstigt nog så kan jag inte hitta någon information om exakt när, men....

Något jag däremot ska säga är att NHL börjar om 2 veckor!!!

Jag är typ taggad!

  Nästa 10 matcher  
02/10 01:00 Boston Bruins vs. Washington
02/10 01:00 Toronto vs. Montreal Canadiens
02/10 04:00 Colorado Avalanche vs. San Jose Sharks
02/10 04:00 Calgary vs. Vancouver
02/10 18:00 Chicago vs. Florida
02/10 21:00 St Louis vs. Detroit Red Wings
03/10 01:00 Carolina vs. Philadelphia Flyers
03/10 01:30 Pittsburgh Penguins vs. NY Rangers
03/10 18:00 Florida vs. Chicago
03/10 21:00 Colorado Avalanche vs. Vancouver


Datakunskap :(

Hej hej!

Nu sitter jag i skolan och har datakunskap :( Det är inte min starka sida.

Men man kan ju inte skippa vissa saker och fortsätta med andra.
Jag vill ju ha bra betyg.

Hur som helst så var det ju inte det som jag ville skriva om. För det är ju inte roligt.
Jag ville skriva om hockey. Allsvenskan började igår och AIK vann över Malmö med 4 - 3.

Samtidigt spelade Bofors mötte Örebro och Bofors vann med 6-2.

I AIK matchen hände det lite, en väldigt ful slashing var med. Men sådant händer.

Något som jag är väldigt taggad inför inom hockeyn är starten av Elitserien. Jag ser fram emot att se vilka som visar att de verkligen hör hemma i elitserien och vilka som visar att de bara är där för utfyllnad så att säga. Jag menar inte att jag har sett något sådant tidigare, men ibland så ser man att vissa spelar mer focuserat än andra.

Något jag ser vill se är om talangen Jacob Markström är tillbaka lika vass som han var förra året innan och under JVM, det var innan hans knä skada. Man kan ju alltid hoppas. För att det vore synd om han skulle ha försämrats. Plus så tror jag att det är han sista säsong med Brynäs innan han ska åka iväg till USA för att spela i NHL. Han var ju med och blev värvad i 2:a rundan år 2008. Denna 19 åring med 194 cm höjd och vikt på 84 kg, lär vara ett hinder för alla andra lag i år.

Därför skulle jag vilja få en intervju med honom ganska tidigt under denna säsong, om jag kunde ha en sådan tur. Bara för att se hur han själv tror att säsongen kommer bli och vad han har för förhoppningar för laget och sig själv. Plus så kan jag erkänna att jag är lite av ett fan till honom. Han är liksom en idol/ikon för mig.

Stange i know :P

Men nu måste jag dra, jag slutar.

Peace out//MB

P.S Om någon har kontakter med honom, jag vet att det är freaky men please see what you can do :P

Match 2!

Hej... igen.


Match 2 slutade för ett tag sen. Okej ett bra tag sen. Men jag var på telefon med pappa och mamma var på datorn. Men nu bloggar jag ju.

Den andra matchen var en bra match. Spelet var för ddet mesta väldigt bra. Det fanns några tillfällen då det gick lite sämre, med passningarna och sådant.

Brinken - Arlanda
    0      -      3

Sammanfattning av matchen:

Matchen började bra, Arlanda var på redan från början. Ibland så var det lite slappt med att jobba både offensivt och deffensivt. Men för det mesta så var det ett underbart samspel i laget. Man hittade varandra nästa överallt på planen, vissa passningar var väll lite svaga men jag menar sånt händer man måste bara förtsätta nöta på det. Jag har nog inget att klaga på eller lägga någon speciell kommentar på. Till och med i boxplay dominerade Arlanda. De fixade flera olika tillfällen, som de missade, men de skapade chanser.

Målgörarna denna match var:

Daniel Muzito - Bagenda ( 1:a och 2:a målet)
Kristian Beckman (3:e målet)

Det var allt som jag hade för den här matchen, nästa match blir vid 15.15 mot Tumba.

Peace out//MB


Hockey cup!

Hej hej!!

Nu sitter jag i ishallen i Tumba, där Arlanda wings deltar i Stockholm Champion Cup. Cupen började i fredadgs, men jag hade basket träning så jag kunde inte följa med och titta. Min mamma, Florence och Samuel var här då.
Jag kunde inte heller vara här igår (lördag), eftersom att jag hade lovat min mamma att hjälpa till när Samme hade Bålsta cupen och så hade jag lovat Samme att jag skulle se på hans cup.
Men, men, jag är ju i alla fall här idag och filmar.  
 
Nu kommer matcherna som grabbarna har spelat och resultaten:

Fredag:

Arlanda - Huddinge
    0      -      2

Lördag:

Arlanda - Hovås
     5     -    1

AIK - Arlanda
  2  -   2

Arlanda - Sollentuna
     2    -     2

Täby - Arlanda
   3   -   2

Söndag:

Arlanda - Nacka
     2     -     2


Nästa match börjar kl 11.00. Vilket ni kanske ser är ganska snart. Så jag kommer bara skriva en liten Kommentar om matchen innan jag måste iväg för att filma nästa match.

Söndagen match 1:

Matchen började dåligt, när Daniel Muzito - Bagenda fick utvisning 2 + 2 för roughing redan efter 00.54 i första perioden. Då fick 23 Tim Westerlund också sitta i 2 minuter. Men efter 47 sekunder med 4-5 spel så gjorde Nacka mål och tog därmed ledningen med 0-1. Tim fick komma ut och spela, Daniel satt kvar i båset.
Ännu ett mål görs av Nacka under första perioden och andra perioden börjar med att det står 0-2 till Nacka.

Under andra perioden drabbas Arlanda av fler utvisningar men släpper inte in några fler mål, med Felix i buren. Han gör några helt otroliga räddningar. Daniel Muzito - Bagenda reducerar till 1-2 och sedan till 2-2 under andra  perioden. Matchen slutar 2-2.

Men nu måste jag dra, ska filma.

Peace out//MB

RSS 2.0