Finland tar bronset!

Finland tar hem bronset. Det var en bra match men Findland skapar ett bra läge och tar chansen. En ren pass in till en styrning. Holst gör dessvärre självmål i sitt försök att hindra Finland från att göra sitt mål.

Peace out//MB

Förlänging :O

Nu är det förlängning efter att tredje perioden slutat 2-2. Jag ligger i sängen och är sjukt nervös :S Men jag litar på Holst, Nevalainen, Timglas och resten av tjejerna :D

Tredje perioden!

Hej!

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så spelar Sveriges damer mot Finland. Nu är de i den tredje perioden och det står 2-2 efter att tjejerna kvitterat tack vare Rundqvist. de ska nu spela 5 mot 4 och jag hoppas på ett mål nu!

Peace out//MB


Sverige förlorade :(

Sverige åkte ut i kvartsfinalen :( Det blev 4-3 till Slovakien!
Jag tittade på reprisen eftersom att jag var på väg till skolan när matchen avslutades. Sverige spelade inte dåligt men Slovakien spelade sjukt bra.

Sverige hade väll lite problem med backarna när det tredje målet och det fjärde målet gjordes. Men inget lag är perfekt. Alla lag kan överreaka. Det är det fina med sporten :)

Ryssland förlorade mot Kanada och åkte även dom ut ut slutspelet. Kanada spelade väldigt fin hockey och det var kul att se den reprisen också. Det fannns dock några utvisningar som inte dömdes korrekt utan mer åt kanadas håll. Det tycker jag är fel, men vad ska man göra. 

Sveriges damer spelar match om tredje plats just nu och Holst har ju sagt att förlora inte är en möjlighet. Det ska bli spännande att se vem som vinner de är i andra perioden nu. Finland spelar ganska bra men det gör även Sverige ;)

 VS

Peace out//MB

Sorry sorry sorry!!

Hej!!

Jag sa att jag skulle ta ett litet uppehåll och sedan sätta igång när hockey delen av OS satte igång. Nu har det varit igång i en hel vecka och lite mer. Jag har inte skrivit om en ända match och detta är beroende på att Sverige matcherna har varit under opassande tider för en 16 åring som går i skolan. Jag pluggar konstant och när jag inte pluggar så är jag och tränar laget som jag är coach för eller så tränar jag själv.

Jag tittar ju så klart på de matcher jag kan plus det att jag fortfarande tittar på min brors matcher och på några kompisar när dom spelar. Men jag kan inte vara vaken till fem på natten eller stanna hemma för att titta på en match. Jag måste till skolan och jag måste leva ett normalt liv. Men när jag blir äldre så ska jag vara vaken hela kvällen för att kunna skriva om så många matcher som möjligt.

Men jag kommer uppdatera bloggen om sakerna senare när jag har tid.

Sverige har vunnit båda sina matcher den ena mot Vitryssland och den senaste mot Finland. Den mot Finland vann vi med 3-0 och den mot Vitryssland vann vi också men jag kommer inte ihåg med hur mycket :S

Men nu måste jag plugga igen. Sorry :(

Peace out//MB

RSS 2.0